Telek Zoltán 0 Share Posted September 3, 2010 Lapozgassunk bátran vásárlás elõtt!És természetesen címlap -> KÉP <- Köszönjük a véleményeket! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid Csaba 284 Share Posted September 3, 2010 Örömmel láttam, hogy a Vásárlási Tanácsadó végre az "emberi" árkategóriájú hardverekkel is foglalkozik. Hatalmas piros pont és még egy a videokártyákért! Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 946 Share Posted September 3, 2010 Ez a lapozgató a legjobb dolog a szeletelt kenyér után! Eddig valahogy elkerülte a figyelmemet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dávid Csaba 284 Share Posted September 5, 2010 Két nappal azután, hogy Balázs Zoltán megnyitotta a szeptemberi lap topikját, megjelent a szkennelt PDF a torrent oldalakon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted September 5, 2010 Azért, mert az ördög sosem alszik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonykor 0 Share Posted September 6, 2010 Látom, hogy bemutattátok a Panasonic DMC-TZ10 fényképezõt. Hadd ajánljak egy új fényképezõt, a Canon IXUS 1000 HS-t. Full HD videót tud készíteni. Kiváncsi lennék ennek is a bemutatójára. Milyen gyors kártya kell a Full HD felvételhez? Elég a Class 4 vagy ennél gyorsabb kell? Milyen minõségû a Full HD videófelvétel? Éjjel milyen minõségû videót tud? Stb, stb. Szóval érdekelne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonykor 0 Share Posted September 10, 2010 Még csak annyi a Panasonic TZ-10-es fényképezõgéphez, hogy hatalmasat fejlõdtek a digitális fényképezõk. Egy idõ után nem tudom mit lehet még beletenni. Ugyan ez van az okostelefonoknál is. Például a Samsung Galaxy i9000-es után sem tudom hova fejlõdhetnek még az okostelefonok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted September 11, 2010 Bill Gates pedig azt mondta, illetve neki tulajdonítják, hogy 640 kilobájt memória mindenkinek elég lesz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri005 0 Share Posted September 11, 2010 Pont ez jutott eszembe nekem is :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts