payskin Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 ebben a hónapban új feature: Lapozd végig vásárlás elõtt! ->KÉP
Dávid Csaba Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Ez mi az e-magazinban? Nekünk nem "járnak" a kódok? Mellesleg a CPU-körkép c. cikket hogyan forgassam el?
Bata László Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Hamarosan kitalálunk valamit az oldalak "visszaforgatására". Sajnos mindenki szabin van ezen a héten, aki módosítani tud az elektronikus magazin oldalain, de remélhetõleg keddre rendbe hozzuk valahogy. Az antivírus kódok a 112. oldalon is ki vannak rakva. Esetleg az sem olvasható? --- Más: Balázs, ne cukkold azt, aki bajban van, ráadásul nem is a saját hibájából!
Dávid Csaba Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 @Bata László De, a 112. oldalon szerencsére olvashatók a kódok, azóta megtaláltam. (Ettől függetlenül a képen látható állapot fennáll. Jó, jó, értem, hogy szabin van...)
Dávid Csaba Posted August 7, 2010 Posted August 7, 2010 Most néztem, az elmosódott kódok már rendben látszanak. Köszönöm!
Telek Zoltán Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Kedves Olvasók! Valóban volt egy kis gubanc, de most már a kódok is szépen olvashatók, valamint elforgattuk a CPU-s cikket is.
mizsi Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Szabin voltam én is, visszajöttem PCW sehol. Egy körtelefon után kiderült, hogy a drága fõnököm magáévá tette az újságomat.
payskin Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Ez ellen sajnos nem védünk. Minden más ellen ott vannak a kódok a lapban!
Recommended Posts