Gomba Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Sziasztok! Egy elég nehéz kérdésem lenne. Van egy angol Harry Potter 2. részem. Na most ezt ilyen SecuROM-os kód védi a telepítéskor, mindig nagyon jól működött, de ma újra kéne telepítenem, és mivel a cd-t nem a dobozában tartom, hanem egy cd-tokban, most sajnos nem találom a hozzá való kódot. Tudom, hogy ez egy nehéz kérdés, de nincs valami ötletetek, hogy hogy lehetne leolvasni a cd-ről a kódot, vagy akármi más? Remélem, van. Várom mihamarabbi válaszotokat, Dani
Gomba Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Köszönöm szépen, akkor most elmondom még egyszer, röviden. Elvesztettem a dobozt, és azon van a kód.
Sebi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Amúgy, ha jól emlékszem azon a játékon nem is SecuROM védelem van, hanem SafeDisc v2. A CD-rõl nem tudod leolvasni a kódot.
KGigi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Köszönöm szépen, akkor most elmondom még egyszer, röviden. Elvesztettem a dobozt, és azon van a kód. Egy szóval nem mondtad, hogy elvesztetted a dobozt. De azért legyél csak bunkó, úgy biztosan többen segítenek. Egyébként nem lehet leolvasni a kódot a CD-ről.
[OP]Destroy-man Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 A kódot a CD-ről is le lehet olvasni, csak egy DisAssembler kell hozzá, meg "némi" szakértelem.
Gomba Posted June 27, 2010 Author Posted June 27, 2010 Sziasztok! sebi priviben küldött egy címet ahol tudtam kódot kérni, úgyhogy megoldódott a helyzet. Mégegyszer köszönöm a segítségeteket, Dani
Pjotr Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Amiért Sebit ki is tilthatnánk a Százholdas pagonyból, de mivel megvetted a játékot, még ember maradsz, ha megtöröd. Rossz az, aki rosszra gondol.
Sebi Posted June 27, 2010 Posted June 27, 2010 Beírom ide is a linket, hátha másnak is kell. -> EA Games support
Recommended Posts