Jump to content
GSForum - Segélyvonal

SecuROM

Gomba

Recommended Posts

Gomba

Sziasztok!

Egy elég nehéz kérdésem lenne. Van egy angol Harry Potter 2. részem. Na most ezt ilyen SecuROM-os kód védi a telepítéskor, mindig nagyon jól működött, de ma újra kéne telepítenem, és mivel a cd-t nem a dobozában tartom, hanem egy cd-tokban, most sajnos nem találom a hozzá való kódot. Tudom, hogy ez egy nehéz kérdés, de nincs valami ötletetek, hogy hogy lehetne leolvasni a cd-ről a kódot, vagy akármi más? Remélem, van.

Várom mihamarabbi válaszotokat,

Dani

Sebi

Keresd elõ a dobozát, azon van a kód. :ötlet:

Gomba

Köszönöm szépen, akkor most elmondom még egyszer, röviden. Elvesztettem a dobozt, és azon van a kód.

Sebi

Amúgy, ha jól emlékszem azon a játékon nem is SecuROM védelem van, hanem SafeDisc v2.

A CD-rõl nem tudod leolvasni a kódot.

KGigi
Köszönöm szépen, akkor most elmondom még egyszer, röviden. Elvesztettem a dobozt, és azon van a kód.

Egy szóval nem mondtad, hogy elvesztetted a dobozt. De azért legyél csak bunkó, úgy biztosan többen segítenek.

Egyébként nem lehet leolvasni a kódot a CD-ről.

[OP]Destroy-man

A kódot a CD-ről is le lehet olvasni, csak egy DisAssembler kell hozzá, meg "némi" szakértelem. :P

Gomba

Sziasztok!

sebi priviben küldött egy címet ahol tudtam kódot kérni, úgyhogy megoldódott a helyzet. Mégegyszer köszönöm a segítségeteket,

Dani

Pjotr

Amiért Sebit ki is tilthatnánk a Százholdas pagonyból, de mivel megvetted a játékot, még ember maradsz, ha megtöröd.

Rossz az, aki rosszra gondol.