Gomba 0 Share Posted June 27, 2010 Sziasztok! Egy elég nehéz kérdésem lenne. Van egy angol Harry Potter 2. részem. Na most ezt ilyen SecuROM-os kód védi a telepítéskor, mindig nagyon jól működött, de ma újra kéne telepítenem, és mivel a cd-t nem a dobozában tartom, hanem egy cd-tokban, most sajnos nem találom a hozzá való kódot. Tudom, hogy ez egy nehéz kérdés, de nincs valami ötletetek, hogy hogy lehetne leolvasni a cd-ről a kódot, vagy akármi más? Remélem, van. Várom mihamarabbi válaszotokat, Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted June 27, 2010 Keresd elõ a dobozát, azon van a kód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomba 0 Author Share Posted June 27, 2010 Köszönöm szépen, akkor most elmondom még egyszer, röviden. Elvesztettem a dobozt, és azon van a kód. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted June 27, 2010 Amúgy, ha jól emlékszem azon a játékon nem is SecuROM védelem van, hanem SafeDisc v2. A CD-rõl nem tudod leolvasni a kódot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted June 27, 2010 Köszönöm szépen, akkor most elmondom még egyszer, röviden. Elvesztettem a dobozt, és azon van a kód. Egy szóval nem mondtad, hogy elvesztetted a dobozt. De azért legyél csak bunkó, úgy biztosan többen segítenek. Egyébként nem lehet leolvasni a kódot a CD-ről. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted June 27, 2010 A kódot a CD-ről is le lehet olvasni, csak egy DisAssembler kell hozzá, meg "némi" szakértelem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomba 0 Author Share Posted June 27, 2010 Sziasztok! sebi priviben küldött egy címet ahol tudtam kódot kérni, úgyhogy megoldódott a helyzet. Mégegyszer köszönöm a segítségeteket, Dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted June 27, 2010 Amiért Sebit ki is tilthatnánk a Százholdas pagonyból, de mivel megvetted a játékot, még ember maradsz, ha megtöröd. Rossz az, aki rosszra gondol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi 13 Share Posted June 27, 2010 Beírom ide is a linket, hátha másnak is kell. -> EA Games support Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts