Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Több probléma egyszerre


LockOn_Stratos

Recommended Posts

LockOn_Stratos

Sziasztok!

 

Az lenne a baj, hogy ha az asztalon dolgozok kb. ötször akkorára nõ az egérkurzor, ez általában akkor jelenik meg, ha olyan dolgot csinálok aminek köze van flash alkalmazásokhoz, leginkább videókhoz. Ha bekapcsolom a vezérlõpultban, hogy "húzzon csíkot maga után" az egér akkor a hiba megszûnik, viszont rengeteg alkalmazásban így nem látszik a kurzor (World of Warcraftnál is megnõ a kurzor, ha a hardver kurzor van beállítva, de a többi játéknál nincs baj).

 

A másik probléma, hogy ha flash videókat nézek és teljes képernyõre váltok, az esetek nagyrészében késõbb elkezd a videó akadozni, majd teljesen lefagy az egész gép egy fehér képernyõ kíséretében.

 

Azt olvastam (ha jól értettem) a neten, hogy valami olyasmirõl van szó, hogy a driver az asztal használata közben nem ad elég áramot a videokártyának és ezért nõ meg az egérkurzor és ugyanezért fagy le a gép flash videóknál.

 

ATI HD5570 1 gigás videokártyám van és a legújabb Catalyst driver van fenn (Omegát még nem próbáltam). Gigabyte GA-MA790X-UD4 alaplapom és 500W-os Chieftech tápom (sajnos nem tudom pontosan milyen). Windows 7-et használok, a gép kb. 1 hónapos.

 

Elõre is köszi a válaszokat.

 

Üdv.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
LockOn_Stratos

Hát :D legújabb Catalyst feldobása és a flash videoknál a hardveres gyorsítás kikapcsolása után minden probléma megszûnt.

 

Zárjátok nyugodtan a témát. :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...