petzolkri Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Lehet én vagyok ma a béna, de a májusi nod kódot nem fogadja el az eset honlapja.
payskin Posted May 9, 2010 Author Posted May 9, 2010 Ebben a percben próbáltam ki, és nekem elfogadta. Megjött az e-mail is azonnal...
petzolkri Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Valóban (+kérdés) , vagy 10-szer is próbáltam sikertelenül mire észrevettem, hogy egy betűt elírtam. Utána minden rendben volt megkaptam a levelet. Mérges vagyok magamra is mivel évek óta nem ütöttem még el a kódot. Mostanában nagyon lemaradtam a magazin olvasásával, ugyanis munka + egyetem + kicsi baba = nincs szabad idő. Igaz az egyetemet most befejezve egy kb. fél évnyi Pc World magazint fogok átolvasni. Eddig csak arra volt időm hogy megvegyem minden hónapban. Egy technikai kérdésem lenne itt: szeretném a websuli cikkeket csokorba rendezni, hogy úgymond egy helyen legyen, mint hasznos könyvecske (eddig lapolvasóval beolvastam és utána kinyomtattam, azóta sajnos elromlott a lapolvasóm). Lehet -e interneten vagy a dvd mellékleten olyat tenni, hogy a régi websulis cikkeket nyomtatható formában feltegyétek? Persze az aktuális cikkeket később mindig bővítenétek. Eddigi évek során nekem ezek a cikkek voltak a leghasznosabbak. (Komolyan!) Válaszotokat előre is köszönöm. Hűséges olvasótok
Giraffe1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 (petzolkri @ 2010. május 9. 11:30) 418227[/snapback]Lehet -e interneten vagy a dvd mellékleten olyat tenni, hogy a régi websulis cikkeket nyomtatható formában feltegyétek? A websuli elsõ 23 része nyomtatható formában megtalálható jelenleg is a honlapon. Sõt, a példaállományok (egy része) is letölthetõ.
petzolkri Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Ha szépen megkérlek Giraffe tudnál egy olyan linket ide tenni amiből mind az 1-23 rész elérhető a honlapról. Mivel eddig egy-két cikket találtam meg. 17-23. megtaláltam, vagy lenne reá esetleg egyszerűbb, pl. pdf formátum amit könnyebb nyomtatni. Fáradtságod előre is köszönöm.
Jay Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Itt kezdõdik. Az OpenOffice.org programmal egy fél perc alatt készíthetsz magadnak PDF fájlt.
Giraffe1 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mindegyik "szám" végén (az utolsó oldalon) ott van az online-on addig megjelent összes cikk linkje. A "Nyomtatás" linkre kattintva pedig megjelenik egy olyan oldal, amin a teljes cikk megtalálható - sallangok nélkül. Az e-lap-ok között pedig megtalálható valamennyi (fizetős)/régebbi (ingyenes) szám tördelt változatban is.
petzolkri Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Köszön a segítséget, így már könnyebben boldogulok! Hála nektek.
merAce51 Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 (edited) Tegnap óta próbálkozom a NOD 32 regisztrációjával, de nem sikerült. Két e-mail címmel próbáltam meg, egyikre sem jött még meg. Írtam a Sicontact Kft-nek. Esetleg valakinek ötlet? UP: több mint 24 óra múlva megjött a regisztrációs kulcs. Edited January 26, 2013 by Godzillamessage
SkyBird Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 (Jay @ 2010. május 10. 14:45) 418282[/snapback]Az OpenOffice.org programmal egy fél perc alatt készíthetsz magadnak PDF fájlt. Én inkább ezt javasolnám erre. doPDF 7.1 Build 336 http://www.dopdf.com/ Igaz ez csak célirányos.
petzolkri Posted May 16, 2010 Posted May 16, 2010 Az open office-vel oldottam meg, a Microsoft Office nem "birta a sok képet". Majd meglesem doPDF 7.1 Build 336 , hogy mit tud.
Recommended Posts