Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Prince of Persia: The Forgotten Sands

Recommended Posts

Posted

"Hõsünk egy új, misztikus világot fedez fel és harcol, hogy megmentse ezt a misztikus helyet valamilyen misztikus gonosztól. Akrobatikusabb mint valaha, kibeszéli magát a nehéz helyzetekbõl, trükkös feladványokat old meg és bazi nagy ellenfeleket nyom le. A herceg ugyancsak örömét leli a homokkal való játékban, amivel új felfedezni való területeket is képes megnyitni."

Csúszik a PC-s Prince of Persia

Posted

Várós. :) Nagy kedvencem a sorozat, és óriási csalódás volt a legutóbbi rész (az a rajzfilmszerű). Örülök, hogy visszatér a régi herceg.

Kíváncsi leszek a stílusára, a Warrior Within hangulata felejthetetlen volt. :)

• 1 month later...
Posted

Mondjuk szerintem nem kellett volna a herceg külsõjét megváltoztatni. Így most inkább úgy néz ki, mintha egy alternatív második részhez készült volna. De a zene jó. :)

Posted

Szerintem sem kellett volna.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Ubisoft: A DRM-ünk marad, de fejlõdni és javulni fog.

A Ubisoft rendszerét használó játékoknak állandó, megszakítások nélküli kapcsolatban kell lenniük a szerverekkel, még egyszemélyes játék esetén is. Viszont ha ezekkel a szerverekkel gondok vannak, úgy a játékok nem képesek mûködni - mint ahogyan azt az Assassin's Creed 2, Silent Hunter V, és a The Settlers 7 játékoknál már tapasztalhattuk.

A Ubisoft közeljövõben megjelenõ játékainak jó része is ezzel a DRM-el felszerelve fog érkezni. Pár név a nagyobbak közül: Splinter Cell: Conviction, Pure Football, R.U.S.E., I Am Alive, TrackMania 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands, és a Ghost Recon: Future Soldier.

Bõvebben: ---> Klikk

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Alig várom már az új részt.

Az elõzõ nekem is nagy csalódás volt....

Posted

Hát nem is tudom. Szerintem túl sok a varázslás. A herceg eddig egyik részben sem volt "mágus". Most meg... :hááát:

Posted

Azóta kitanulta a varázslást is. :D Én még nem nyilatkozom ez ügyben, majd kiderül, hogy rontja vagy emeli a játékélményt.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Na, Sebi, végigvitted már? :D A 27 fejezetbõl most tartok a 17-nél, de érezhetõen sokkal könnyebb, és ezek szerint rövidebb is a többi részhez képest. :hááát: Nyomokban hasonlít a félresikerült 2008-as förmedvényre. :nem:

Posted

Én még el sem kezdtem. Még nem volt rá idõm.

Most épp az Assassin's Creed 2. vége felé járok. Már az összes fõ és mellékküldetés megvan, csak a 100 tollból hiányzik még pár darab. :)

Posted

Na, végigvittem.

Tagadhatatlanul az eddigi leglátványosabb PoP epizóddal van dolgunk, de egyben a legrövidebbel, és legkönnyebbel is. :hááát:

Spoilerezni nem akarok, de én azt vártam a játék végén, hogy valami utalás lesz a Warrior Withinre, de sajnos ez elmaradt.

Posted
Tagadhatatlanul az eddigi leglátványosabb PoP epizóddal van dolgunk, de egyben a legrövidebbel, és legkönnyebbel is. :hááát:

Én még mindig nem kezdtem el. Akkor ezek szerint nem érte meg az árát? :bizonytalan:

Posted

Szerintem ez relatív. ;)