Sebi Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 "Hõsünk egy új, misztikus világot fedez fel és harcol, hogy megmentse ezt a misztikus helyet valamilyen misztikus gonosztól. Akrobatikusabb mint valaha, kibeszéli magát a nehéz helyzetekbõl, trükkös feladványokat old meg és bazi nagy ellenfeleket nyom le. A herceg ugyancsak örömét leli a homokkal való játékban, amivel új felfedezni való területeket is képes megnyitni." Csúszik a PC-s Prince of Persia
Garono Posted March 7, 2010 Posted March 7, 2010 Várós. Nagy kedvencem a sorozat, és óriási csalódás volt a legutóbbi rész (az a rajzfilmszerű). Örülök, hogy visszatér a régi herceg. Kíváncsi leszek a stílusára, a Warrior Within hangulata felejthetetlen volt.
Garono Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Mondjuk szerintem nem kellett volna a herceg külsõjét megváltoztatni. Így most inkább úgy néz ki, mintha egy alternatív második részhez készült volna. De a zene jó.
Sebi Posted April 12, 2010 Author Posted April 12, 2010 Szerintem sem kellett volna. ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Ubisoft: A DRM-ünk marad, de fejlõdni és javulni fog. A Ubisoft rendszerét használó játékoknak állandó, megszakítások nélküli kapcsolatban kell lenniük a szerverekkel, még egyszemélyes játék esetén is. Viszont ha ezekkel a szerverekkel gondok vannak, úgy a játékok nem képesek mûködni - mint ahogyan azt az Assassin's Creed 2, Silent Hunter V, és a The Settlers 7 játékoknál már tapasztalhattuk. A Ubisoft közeljövõben megjelenõ játékainak jó része is ezzel a DRM-el felszerelve fog érkezni. Pár név a nagyobbak közül: Splinter Cell: Conviction, Pure Football, R.U.S.E., I Am Alive, TrackMania 2, Prince of Persia: The Forgotten Sands, és a Ghost Recon: Future Soldier. Bõvebben: ---> Klikk
Sebi Posted April 23, 2010 Author Posted April 23, 2010 Hát sajnos eddig tartott a Ubisoft feltörhetetlennek hitt védelme. Feltörték a Ubisoft védelmét
joci14 Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Alig várom már az új részt. Az elõzõ nekem is nagy csalódás volt....
Garono Posted May 15, 2010 Posted May 15, 2010 Hát nem is tudom. Szerintem túl sok a varázslás. A herceg eddig egyik részben sem volt "mágus". Most meg...
Sebi Posted May 15, 2010 Author Posted May 15, 2010 Azóta kitanulta a varázslást is. Én még nem nyilatkozom ez ügyben, majd kiderül, hogy rontja vagy emeli a játékélményt.
Sebi Posted May 24, 2010 Author Posted May 24, 2010 Prince of Persia: The Forgotten Sands - Játékteszt
Sebi Posted June 12, 2010 Author Posted June 12, 2010 Prince of Persia: The Forgotten Sands játékismertetõ
Garono Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 Na, Sebi, végigvitted már? A 27 fejezetbõl most tartok a 17-nél, de érezhetõen sokkal könnyebb, és ezek szerint rövidebb is a többi részhez képest. Nyomokban hasonlít a félresikerült 2008-as förmedvényre.
Sebi Posted June 29, 2010 Author Posted June 29, 2010 Én még el sem kezdtem. Még nem volt rá idõm. Most épp az Assassin's Creed 2. vége felé járok. Már az összes fõ és mellékküldetés megvan, csak a 100 tollból hiányzik még pár darab.
Garono Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Na, végigvittem. Tagadhatatlanul az eddigi leglátványosabb PoP epizóddal van dolgunk, de egyben a legrövidebbel, és legkönnyebbel is. Spoilerezni nem akarok, de én azt vártam a játék végén, hogy valami utalás lesz a Warrior Withinre, de sajnos ez elmaradt.
Sebi Posted July 3, 2010 Author Posted July 3, 2010 Tagadhatatlanul az eddigi leglátványosabb PoP epizóddal van dolgunk, de egyben a legrövidebbel, és legkönnyebbel is. Én még mindig nem kezdtem el. Akkor ezek szerint nem érte meg az árát?
Recommended Posts