geri005 0 Share Posted February 17, 2010 Windows Mobile 7 Az új generációs windowsos mobilok egy widgetekkel, a Microsoft nyelvén "élő mozaikokkal" teleszórt kezdőképernyőt kaptak, amelyek folyamatosan tájékoztatják majd a felhasználót a történésekről, például a bejövő üzenetekről és hívásokról, vagy az ismerősök facebookos állapotfrissítéseiről. A barcelonai Mobile World Congress (MWC) szakkiállításon bemutatott operációs rendszer letisztult grafikus felülete, ahogyan az várható volt, a cég Zune zenelejátszójának világát idézi még a képernyőn megjelenő feliratok betűtípusaival is. Forrás Mit gondoltok róla? Nekem a videóról nem jön be ez a kezelőfelület. A 6.5 felülete jobban tetszik. Ettől függetlenül használatban lehet hatékonyabb... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted February 18, 2010 Csak én vagyok úgy vele, hogy hagyjanak lógva a Facebookkal a telefonomon? Az email is necces, mert szeretem kordában tartani az adatforgalmam. Majd ha akarom, megnézem. Utálom, ha mindent a képembe tolnak és helyettem akarnak csinálni. Annak még soha nem volt jó vége. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted February 18, 2010 Úgy látszik, tanulni akarnak a Google-tól. De hogy miért pont ezt...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geri005 0 Author Share Posted February 18, 2010 Vannak teóriáim.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts