geri005 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Windows Mobile 7 Az új generációs windowsos mobilok egy widgetekkel, a Microsoft nyelvén "élő mozaikokkal" teleszórt kezdőképernyőt kaptak, amelyek folyamatosan tájékoztatják majd a felhasználót a történésekről, például a bejövő üzenetekről és hívásokról, vagy az ismerősök facebookos állapotfrissítéseiről. A barcelonai Mobile World Congress (MWC) szakkiállításon bemutatott operációs rendszer letisztult grafikus felülete, ahogyan az várható volt, a cég Zune zenelejátszójának világát idézi még a képernyőn megjelenő feliratok betűtípusaival is. Forrás Mit gondoltok róla? Nekem a videóról nem jön be ez a kezelőfelület. A 6.5 felülete jobban tetszik. Ettől függetlenül használatban lehet hatékonyabb...
KGigi Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Csak én vagyok úgy vele, hogy hagyjanak lógva a Facebookkal a telefonomon? Az email is necces, mert szeretem kordában tartani az adatforgalmam. Majd ha akarom, megnézem. Utálom, ha mindent a képembe tolnak és helyettem akarnak csinálni. Annak még soha nem volt jó vége.
TheSaurus Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Úgy látszik, tanulni akarnak a Google-tól. De hogy miért pont ezt...?
Recommended Posts