Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2010. februári számról


Telek Zoltán

Recommended Posts

PistiApu

Üdvözlet mindenkinek!

 

Biztos van a lapban olyan, amihez hozzászólnék, esetleg elolvasnám más hozzászólását, de sajnos nem kaptam meg. A januári számot is jóval később, mint ahogy azt megszoktam (az újságosoknál való csütörtöki megjelenés előtt már kedden) és még ma sem volt a postaládánkban a februári szám. Nesze neked előfizető!

Hol kellene ezt szóvá tennem? (Hát - gondolom - nem itt ...)

 

Üdv: István

Link to comment
Share on other sites

Telek Zoltán

Kedves Olvasónk!

 

Ilyen jellegû panaszával a terjesztes kukac pcworld.hu címre írhat, illetve a 06/1-5774301 telefonszámon érdeklõdhet.

 

köszönjük türelmét!

Link to comment
Share on other sites

Szerdahelyi Gergely

Nem tudom, hogy a tartalom, vagy az új design teszi, de a februári szám szerintem nagyon jóra sikerült ;)

(valószínűleg mindkettő..)

 

Egy tipp:

Korábban volt egy 2 oldalas rovat, ahol mobil (főleg Symbian) és PDA szoftverek bemutatói voltak. Ez nekem hiányzik. Ha újra beleférne, nem bánnám.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
aadaam

HI! A februári számban sincs a DVD lemezen Segélyvonal CD csomag. Ez már nem is lesz ?

Amúgy nekem a Google vs. MS cikk nagyon tetszett. Hajrá Google :)

 

HALI

 

uk.: Melyikben volt legutóbb ?

Link to comment
Share on other sites

Bata László

Az a korábbi „PDA rovat” egy alkalmi összeállítás volt, amit abban a formában nem kívánunk rendszeressé tenni. A mobil eszközökhöz rengeteg alkalmazás tölthető le/vásárolható meg – gondoljunk csak az Apple saját webáruházára –, és ezek alapvetően nem tartoznak bele egy PC-s lap főtémái közé. Legutóbb mindössze a figyelmet kívántuk felhívni arra, hogy a különböző „kütyük” tulajdonosainak érdemes körülnézniük a nagyvilágban, ahol sok jó szoftvert lelhetnek a sokszor csak egyfunkciósnak használt készülékeikhez.

 

Természetesen eltemetni sem fogjuk a témát; az okostelefonok, hordozható médialejátszók és PDA-k piacán lezajló eseményekről rendszeresen beszámolunk. Márciusi számunkban például a Windows Phone 7 rendszerről értekezünk.

 

Segélyvonal CD összeállításunk 2007 januárjában jelent meg utoljára, és már nem tervezzük a jövőbeni megjelenését.

 

A gond akkor kezdődött, amikor „kinőttük” az eredeti egy-CD-s méretet, s mára már szinte lehetetlen a Segélyvonal fórumban, illetve lapunk hasonnevű rovatában megemlített összes program „életének” nyomon követése. Eredeti koncepciónk az volt, hogy egy-egy problémára segítségül kínálunk egy-egy alkalmazást. Azóta a lista annyira felhígult (több hasznos programot is találtunk már az adott témában), hogy olvasóinkra bízzuk, válasszák ki a számukra legjobb, legkézreállóbb alkalmazásokat ötleteink közül, és rakják össze ezeket saját gyűjteményükbe. Mindenki meglepve fogja tapasztalni, mekkorára, akár egy DVD méreténél is nagyobbra nőhet ez a személyes válogatás.

Link to comment
Share on other sites

rocco73

Üdvözlet!

 

A hónap folyamán többször is végigolvastam a februári lapszámot, de egy hibára csak most figyeltem föl. A lap 44. oldalán van egy teszt, amelyben a Thermaltake Toughpower 1500 wattos tápegységét ismerteti a cikkíró. Ebben megjegyzi, hogy másfél magawattos teljesítményre ritkán van szükség. Ez rendben is van, de ha jól számolom, az 1500 watt az másfél kilowatt. Nem is tudom, milyen alkatrészekbõl épülne fel egy PC, ha másfél megawattos tápra lenne szüksége. Bár lehet, hogy vannak ilyenek.

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

Pedig már éppen be szerettem volna szerezni egy ilyen tápot, legyen értelme, hogy erõmû mellett lakom. De most tönkretetted az álmaim... :hmm:

Link to comment
Share on other sites

rocco73

Sorry ... :)

 

Bár ha belegondolok, nekem nem igazán lenne szükségem erre az 1500 wattos apróságra, biztosan szépen megpörgeti a villanyórát.

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

Nekem se nagyon. Egy 400-as pörög így is a dobozban, miközben az AMD 545-ösöm monitorral, hangfallal együtt se eszik 200 Wattot.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...