Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Logitech ClearChat Wireless probléma


Skel91

Recommended Posts

Skel91

Nagyon rég vettem egy Logitech ClearChat Wireless fejhallgatót ami tökéletesen mûködött mindaddig, míg el nem engedett a fejpánton egy helyen a ragasztás és szét nem esett. Kaptam cseredarabot Németországból ami jól mûködött kb. 1 hétig, majd késõbb (mint mikor meg van törve a vezeték a vezetékes fejhallgatónál) mikor mozgattam a fejem, el-elment a hang a bal csatornában. Elõször azt hittem a rádiójellel van a baj, de máshol is ezt csinálta. Aztán kipróbáltam egy másik gépnél, ott is. Végül nem tudtam már mit kipróbálni, így visszavittem a boltba. A bolt visszaadta 2 hét után, hogy semmi baja sincs, de ahogy hazahoztam megint el-elhallgatott a bal oldal. Újra visszavittem, és mondták hogy kérnek cseredarabot. Ez meg is történt, az új fejhallgatót több mint két hete használom, és most megint elkezdõdött hogy néha elmegy a hang egy pillanatra. Most még alig észrevehetõ, de tapasztalataim szerint további két hét múlva már élvezhetetlenül rossz lesz a hang.

Természetesen külsõ behatás nem érte, így az ki van zárva hogy eltört benne valami, esetleg elengedett a forrasztás. Mikor már nagyon rossz a helyzet, ha megrázom a fejem vagy kicsit megütögetem a bal oldalát, akkor visszajön a hang egy kis idõre.

 

Valakinek hasonló tapasztalat? Mi lehet a baj? Mitõl megy tönkre? Egyáltalán tönkremegy-e? Van megoldás?

 

Új driver van fent hozzá, XP és Win7 alatt is fenn áll a probléma, víruskergetés volt de semmi. És igen, a fülem is jó.

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...
tbazsi95

Hello! Én most kaptam én is egy Logitech ClearChat fejhallgatót és nekem is az a problémám hogy néha elmegy a bal oldalon a hang és ha megrázom a fejem vagy megnyomom akkor lesz jó csak. Valakinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban ha van kérem ossza meg.

Link to comment
Share on other sites

KGigi

Kontakthibás.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

El van törve a kábele. Garanciában kicserélik.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...