Skel91 Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Nagyon rég vettem egy Logitech ClearChat Wireless fejhallgatót ami tökéletesen mûködött mindaddig, míg el nem engedett a fejpánton egy helyen a ragasztás és szét nem esett. Kaptam cseredarabot Németországból ami jól mûködött kb. 1 hétig, majd késõbb (mint mikor meg van törve a vezeték a vezetékes fejhallgatónál) mikor mozgattam a fejem, el-elment a hang a bal csatornában. Elõször azt hittem a rádiójellel van a baj, de máshol is ezt csinálta. Aztán kipróbáltam egy másik gépnél, ott is. Végül nem tudtam már mit kipróbálni, így visszavittem a boltba. A bolt visszaadta 2 hét után, hogy semmi baja sincs, de ahogy hazahoztam megint el-elhallgatott a bal oldal. Újra visszavittem, és mondták hogy kérnek cseredarabot. Ez meg is történt, az új fejhallgatót több mint két hete használom, és most megint elkezdõdött hogy néha elmegy a hang egy pillanatra. Most még alig észrevehetõ, de tapasztalataim szerint további két hét múlva már élvezhetetlenül rossz lesz a hang. Természetesen külsõ behatás nem érte, így az ki van zárva hogy eltört benne valami, esetleg elengedett a forrasztás. Mikor már nagyon rossz a helyzet, ha megrázom a fejem vagy kicsit megütögetem a bal oldalát, akkor visszajön a hang egy kis idõre. Valakinek hasonló tapasztalat? Mi lehet a baj? Mitõl megy tönkre? Egyáltalán tönkremegy-e? Van megoldás? Új driver van fent hozzá, XP és Win7 alatt is fenn áll a probléma, víruskergetés volt de semmi. És igen, a fülem is jó.
tbazsi95 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Hello! Én most kaptam én is egy Logitech ClearChat fejhallgatót és nekem is az a problémám hogy néha elmegy a bal oldalon a hang és ha megrázom a fejem vagy megnyomom akkor lesz jó csak. Valakinek van már tapasztalata ezzel kapcsolatban ha van kérem ossza meg.
[OP]Destroy-man Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 El van törve a kábele. Garanciában kicserélik.
Recommended Posts