mazda6diesel Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Sziasztok! Azt lenne a kérdésem, hogy a vásárolok egy ilyen telcsit és telepítek symbian platformra írt programokat, akkor azokkal is működik a képernyő elforgatás ha elfektetem a telefont, vagy az inkább szoftverfüggő? Gondolok itt navigációs térképekre, msn programra, szótár stb.
geri005 Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 A navigációs programokkal általában fordulni szoktak, de ez tényleg szoftverfüggõ.
mazda6diesel Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Sziasztok! Olyan gondom támadt, hogy a készüléken keresztül frissítettem a szoftverét és azóta se a messenger, meg a navi sem megy meg a fotókat is máshogy jeleníti meg. A messengert többszöri újratelepítés után el tudtam indítani, de atöbbi dolog nem megy. Már próbálkoztam a telefon újbóli frissítésével, de ezúton már kábelen keresztül és a térkép alkalmazást is leszedtem és újratelepítettem,a memkarit leformáztam de semmi változás... A PC Suite látja a telefont de a Map loader már nem. Mit kellene tenni?
Adani Posted February 12, 2010 Posted February 12, 2010 Firmware-t én nem frissítettem rajta, mert minek, így is megy, és na akard javítani ,ha nem romlott el. Programok telepítésnél meg lehet, hogy szignóznod kell mielõtt felrakod. Itt találsz részletes leírást: Klikk! A térképet pedig felejtsd el. Tedd fel a Garmin Mobile XT-t és használd azt sokkal jobb.
Recommended Posts