Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Azt lenne a kérdésem, hogy a vásárolok egy ilyen telcsit és telepítek symbian platformra írt programokat, akkor azokkal is működik a képernyő elforgatás ha elfektetem a telefont, vagy az inkább szoftverfüggő? Gondolok itt navigációs térképekre, msn programra, szótár stb.

Posted

A navigációs programokkal általában fordulni szoktak, de ez tényleg szoftverfüggõ.

• 4 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Olyan gondom támadt, hogy a készüléken keresztül frissítettem a szoftverét és azóta se a messenger, meg a navi sem megy meg a fotókat is máshogy jeleníti meg. A messengert többszöri újratelepítés után el tudtam indítani, de atöbbi dolog nem megy. Már próbálkoztam a telefon újbóli frissítésével, de ezúton már kábelen keresztül és a térkép alkalmazást is leszedtem és újratelepítettem,a memkarit leformáztam de semmi változás... A PC Suite látja a telefont de a Map loader már nem. Mit kellene tenni?

Posted

Firmware-t én nem frissítettem rajta, mert minek, így is megy, és na akard javítani ,ha nem romlott el.

Programok telepítésnél meg lehet, hogy szignóznod kell mielõtt felrakod.

Itt találsz részletes leírást:

Klikk!

A térképet pedig felejtsd el. Tedd fel a Garmin Mobile XT-t és használd azt sokkal jobb.