Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

A lányomnak vettünk karácsonyra egy érintõképernyõs Samsung Corby GT-S3650 mobiltelefont. Vettünk hozzá adatkábelt is, hogy lehessen csatlakoztatni a géphez. Viszont ez sehogy sem akar összejönni.

Ha csatlakoztatom akkor kiírja, hogy az illesztõprogram telepítése sikertelen volt (USB 1.0-ás hibára hivatkozik :pislog: ).

Letöltöttem a Samsung honlapjáról a New PC Stúdiót, amit ajánl a telefonhoz a Samsung. Ez is csak XP/Vista operációs rendszerhez van, de feltelepül a Windows 7-re (bár megjegyzem, hogy az UAC kiabál a digitális aláírás hiánya miatt). Nos ez sem találja a telefont.

Semmilyen más drivert nem találtam a telefonhoz. Viszont hasonló probléma másnál is jelentkezett (más fórumon olvastam), de válasz nem érkezett.

Operációs rendszer: Windows 7 Ultimate 64 bit

Ha valaki tud valami megoldást, azt megköszönöm.

Addig is Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Üdv: die nadel

Posted

Nem nyerõ. A processzor nem támogatja a virtualizációs módot.

Posted

Meg kellene próbálni egy Vistán, de nem sok reményt fûzök hozzá.

Posted

Már mire gondoltál? A drivert kéne megpróbálni Vista-n vagy a virtualizációs módot?

A driver valószínûleg mûködne, hiszen azt XP/Vista-ra adta ki a Samsung, a virtualizációs mód meg valószínûleg nem, mivel annak hardver korlátai vannak.

De én emiatt nem fogom leszedni a Windows 7-et. Ezek szerint meg kell várnom amíg kiadnak hozzá egy normális illesztõprogramot, addig meg marad a bluetooth. Egy kicsit lassú és körülményes, de jobb mint a semmi.

[OP]Destroy-man
Posted

A New PC Studionak működnie kellene Win7-en. Nekem GT-S5230-am van azon működik, bár tény, hogy az első telepítést elcseszte a telepítő, akkor nem ment. Leszedtem, újra felraktam, és ment!

Egyébként ez a legújabb new PC Studio:

http://downloadcenter.samsung.com/content/...o_1.3.0.II4.exe

A Samsung oldalán valamiért ez nincs belinkelve, legalábbis én csak régebbit találtam. De miért jó nekik, hogy warez oldalról kell beszerezni a hozzávaló linket azt nem tudom. :P Ez már Win7-es. De ha egyesével másolsz fájlokat a telefonra, akkor ez is hibát ír ki másolás végén, azzal ne foglalkozz, jól átmásolja így is a fájlt.

Egyébként nem hinném hogy Bluetoothal lassabb lenne a kommunikáció. Elég lomha a PC Studio. :( Egyébként át lehet állítani a PC studiot is Bluetooth üzemmódra.

Posted

A bluetooth-szal az a baj, hogy pl. mp3 fájlokat csak egyesével tudsz átküldeni, komplett mappát nem.

Adatkábelen keresztűl ez vidáman kivitelezhető.

Köszönöm a linket, kipróbálom. Remélem a benne levő driver jó 64 bit-re is.

Később (15:09): Ez is ugyanúgy nem telepíti a drivereket mint az 1.3.0.II2-es New PC Studio ("Unable to launch the driver setup file! Code:1"). Sajna emiatt nem is érzékeli a telefont. Úgy látszik, hogy nem tetszik neki a 64 bit.

[OP]Destroy-man
Posted

Ott valami más gond lesz!

Én Windows 7 Pro 64 bitet használok, és ezen megy, telepíti a drivert is.

Telepítéskor ne legyen bedugva a telefon a gépre, telepítés után ajánlott újraindítani a gépet, és csak utána összekötni a telefont a géppel.

Esetleg a Pc studio telepített mappájában lévő drivereket próbáld meg telepíteni. Ha nem menne a telepítővel, akkor kézzel kitallozva az inf fájlt.

Posted

Én arra gondoltam, hogy Vista + a driver. Ezzel ki lehetne szûrni, hogy esetleg nem a készüléket ismeri-e rosszul fel.

Posted

Ma próbáltam meg megint, csak úgy háttértár üzemmódban és most már felismerte a telefont és sikeresen telepítette az eszközillesztő szoftvert. Úgy látszik, hogy új év, új driverek.

A New PC Studio-val majd később megpróbálom megint, ha lesz hozzá hangulatom. :hááát: