Ika-Bus Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Üdv! Tegnap még teljesen jól mûködött a Messengerem, viszont ma reggel óta nem tudok bejelentkezni. Amikor rámegyek a bejelentkezés gombra, kb fél percig írja, hogy bejelentkezés folyamatban, majd egy hibaüzenet jön fel, 80072eff hibakóddal. Már rengeteg oldalt megnéztem ahol ezzel foglalkoznak, de eddig egyik módszerrel sem tudtam megoldani a hibát. Szintén ma reggel óta nem tudom elérni a Live fiókom Hotmail részét, a Windows Live bejelentkezõ fõoldaláig is csak nehezen jutok el. Ezen kívül még van pár honlap ami szintén ma reggel óta nem jön be, viszont a legtöbb (mint pl. a PC World honlapja is) rendesen mûködik. Nem tudom, hogy számít-e valamit, de pont tegnap csináltam új Live ID-t, de se a régi, se az új nem mûködik. Ezenkívül a Games for Windows klienst is tegnap frissítettem. Egyébként az internet routeren keresztül jön, érdekes módon a routeren lévõ másik géprõl be lehet jelentkezni a Messengerbe, de a Hotmail és az a pár másik honlap onnan sem elérhetõ, ilyet még életemben nem láttam. Messenger nélkül még csak-csak ellennék, de a Hotmail címemere elméletileg ma érkezett egy fontos levél, amit így nem tudok elolvasni. Kérlek segítsetek!
[OP]Destroy-man Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 Bizonyosodj meg róla, hogy a legfrisebb MSN van feltelepítve a gépedre, és a tűzfalad engedélyezi-e az MSN-ednek a nethez való kapcsolódást. Ha Zone Alarmot használtok kapcsoljátok ki a IM védelmet. Bizonyosodjatok meg róla, hogy az 1863-as port nincs-e blokkolva. Googléztem egy kicsit. Kb. 10 mp-t. Miért kell MSN az e-mail elolvasásához? http://mail.live.com Jelentkezz be MSN azonosítóddal!
Ika-Bus Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Mint írtam én is Google-ztem és próbáltam ezeket a lépéseket is, még mindig nem jó. Egyébként nincs a kettõ között (Hotmail és MSN) összefüggés, csak külön külön egyik se volt jó. Az MSN most rejtélyesen megjavult, viszont a Hotmail-t még mindig nem tölti be, ezen a linken sem. A Firefox mindig azt írja, hogy "A kapcsolat alaphelyzetbe állt". Szerk.: Az MSN megint elromlott, fogalmam sincs, hogy mitõl függ, de egyre jobban felhúz ez a hiba.
arpsoft Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nincs véletlenül az automatikusan induló programjaid között egy system.exe?
Ika-Bus Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 Azóta magától megoldódott a probléma, valószínûleg az internetszolgáltatónál volt a hiba.
Recommended Posts