barb1 Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Hali! Igazából lehet, hogy foglalkozik már más topik a kérdéssel, szóval, ha igen akkor sorry és légyszi irányítsatok át oda. Ha nem akkor fel tenném a kérdést miszerint létezik-e biztonságos módszer, hogy a laptopom extra vga kimenetét tvre kössem, ugyanis sajnos ezen a vackon nincs tv-out. olvastam már egy két megoldásról pár éve, de azok drágák illetve megbízhatatlanok voltak. Ötlet valaki? Köszi elõre is!
arpsoft Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Lehet kapni VGA-SCART átalakítót, de csak óvatosan szabad használni. Pl a monitor frissítési frekvenciáját 50Hz-re illik rakni, mert különben a TV láthatja kárát a dolognak.
Piegier Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Szerintem, ha biztonságosan akarod megoldani, szerezz egy VGA-RCA átalakítót (sajnos elég kevés helyen lehet kapni, de guglin van pár találat). Link A TV-re pedig egy egyszerû SCART-RCA átalakító kell. Link Ez egyébként teszkóban interspárban is kapható. Ezután már csak össze kell kötni a kettõt RCA kábellel és elvileg meg van oldva. Nekem legalábbis ez kevésbé veszélyes megoldásnak tûnik.
Recommended Posts