Katicc Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Sziasztok! Lehet, hogy nagyon egyszerû a magyarázat a kérdésemre, de sajnos nekem nem sikerült megfejteni, mitõl változik meg idõnként az asztalra kihelyezett ikonok képe. A leggyakrabban használt netes linkek ikonjaira gondolok. Próbáltam õket letörölni, aztán újra létrehozni az eredeti parancsikont, de maximum azt értem el, hogy a firefox szabvány ikonjával hajlandó a rendszer kitenni õket az asztalra, de a saját ikonjukkal nem. Amikor felvettem az oldalakat a könyvjelzõk közé, ott még a saját ikonjuk látszik, de amikor kihúzom az asztalra, átváltoznak vissza Firefox ikonná. Tud valaki ebben segíteni? Elõre is köszönöm!
Pjotr Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Összekevered a favicon-t a parancsikon képével. A kettõ nem ugyanaz, a htm/html fájloknak mindig a társított program erre szolgáló ikonja lesz a képe.
SkyBird Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A favicon miatt van, amit egyes oldalak biztosítanak. Ez a könyvjelzõk között megjelenik, de a parancsikonban nem. Ha azt is akarnád, hogy az Asztalon is így legyen, egyenként el kellene menteni egy mappába a faviconokat és ikoncserével hozzárendelni az egyes parancsikon linkekhez.
Recommended Posts