Hthomas97 0 Share Posted November 14, 2009 Sziasztok! Nem tudom ki imsrei ezt a játékot, de nem indul el Windows 7-en : az a baja, hogy a Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem rendelkezik a horráféréshez szükséges engedéllyekkel. Mi lehet a baj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted November 14, 2009 Hozzáférési út: rossz a játék telepítõje, régi, ha úgy tetszik Nincs jogosultságod: egyértelmû Valószínûleg olyan helyre pakolta magát a játék, ahova valójában nem is tudja, nem is sikerült neki, csak ez elkerülte a figyelmét. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Author Share Posted November 14, 2009 Asztalra kiraktam és jó . Kösz a választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kszkeksz 0 Share Posted November 16, 2009 Metin2-t szeretnék futtatni UHU-Linuxon. Úgy tudom ez csak a WINE nevû programmal megoldható. Tudnátok valami linket amirõl leszedhetem? Vagy ha nem enélkül is megoldható hogy vigye? Minél gyorsabban szeretnék választ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted November 22, 2009 Ismerkedj a synaptic-kal, nem kell link. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts