Jump to content
GSForum - Segélyvonal

A Fehér Ház nyílt forráskódra váltott! A példamutató lépés könnyen követhetõ!


thamas

Recommended Posts

thamas

A Fehér Ház nyílt forráskódra váltott! A példamutató lépés könnyen követhetõ!

 

Vajon mi a CNN, a Sony Ericsson, Michael Jackson, a Nokia, a Disney, Ozzy Osbourne, a Symantec, Robbie Williams, az ENSZ, az ausztrál miniszterelnök, továbbá számos egyetem, felekezet, civil szervezet, újság, kis és nagy vállalkozás és néhány napja a Fehér Ház közös vonása?* Az, hogy a weben való megjelenésük eszközéül mindannyian ugyanazt a nyílt forráskódú tartalomkezelõ és fejlesztõ rendszert választották. Ez a rendszer a Drupal.

 

A magyarországi Drupal közösség a rendszer bemutatása, népszerûsítése, az ismeretek átadása és kapcsolatépítési lehetõség biztosítása céljából novemember 14–15-én, Budapesten megrendezi a Drupal Hétvége 2009 konferenciát és szakmai találkozót.

 

A rendezvény programja a témával ismerkedõknek és a gyakorlott webfejlesztõknek egyaránt kínál érdekességeket. S annak is érdemes részt venni, aki a megfelelõ partnert szeretné megtalálni webhelye elkészíttetésére, átalakítására.

 

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de az esemény támogatható. Egyéni támogatók a regisztrációval egyidõben jelentkezhetnek, míg cégek számára külön támogatási konstrukciókat állítottunk össze.

Jelentkezési határidõ: 2009. november 5.

 

Szeretettel vár mindenkit a Drupal magyar közössége!

http://drupal.Hu/konferencia/2009

 

*Lásd: http://index.hu/tech/2009/10/27/nyilt_forr..._at_a_feher_haz, http://buytaert.net/tag/drupal-sites, http://drupal.hu/linkek/ajanlott

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...