Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Indulás után elsötétül a képernyõ

Recommended Posts

Posted

Sziasztok.

Gondom a következõ:

Indítás után a bios rendesen betöltõdik, és az XP is elkezd töltõdni, a kék csík halad rendesen, de amikor a bejelentkezõ képernyõ kellene megjelenjen hirtelen elsötétedik a kép. Ugyanezt csinálja normál indításnál és csökkentett üzemmódnál is, de akkor is, ha a legutóbbi helyes konfigurációt választanám. Videó kártya és monitor csere kipróbálva, ezekkel is csinálja. Ami érdekes, hogy betöltõdés alatt normálisan világít a merevlemez aktivitását jelzõ vörös led, de miután elmegy a kép, a vörös led sem világít...

Alaplap Asus A7n8Xe deluxe, videó kártya is Asus , valafi 5200 nVidia,

Minden ötletet szívesen fogadok és köszönök

Posted

nem hinném hogy vírus de azért kiszerelem a merevlemezt és le ellenörzöm egy másik gépen, frissítésre sem gyanakodtam, mivel korlátozott felhasználóként használom általában és így nem települnek automatikusan frissitések

Elolvastam a belinkelt cikket, nem valószínû hogy vírus, mivel nálam a kurzor sem látszik....

Posted

áttettem a merevlemezt egy hordozható házba, majd megpróbáltam csatlakoztatni egy másik géphez, de nem azt mondja h nem lehet felismerni a lemezt, a WinPatrol pedig jelez hogy valami dumprep 0k akar automatikusan elindulni....

Posted

Helyzet megoldva, végül is újratelepítéssel.

Mindent köszönök.