Jump to content
GSForum - Segélyvonal

USB Recovery


zidan

Recommended Posts

zidan

Hello mindenki!

 

A gondom a következõ. Adott eggy 4 GB és kingstone adathordozó. Ezt ha csatlakoztatom egy xp-hez vagy akár egy vistahoz a rendszer felismeri de aztán ennyi. Hiába kattintok a meghajtó ikonjára nem nyitja meg. Azt jelzi hogy nem elérhetõ. Mikor rákikkelek látom hogy kommunikál az usb-vel mert az usb ledje villog.

 

Milyen programmal tudnám letölteni róla az adatokat, mert ez után szeretném formázni azt. Már letöltöttem hozzá néhány demo verziós Filerecovery-t de sajnos nem engedik lementeni, látni látom az adatokat rajta.

 

Elõre is köszönöm, tisztelettel. :)

 

Zidan

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
stabipapi

Sziasztok!

Kingston pendrive-ra képeket másoltam amikor is egy-pár pillanat után látszólag másolt,de több percig nem történt semmi csak a jellegzetes hullázó zöld csik Win 7-nél. Nagy nehezen a feladatkezelõvel befejeztettem a másolást. Gondoltam megpróbálom még egyszer.Hát az eredmény ugyan az. Sajnos elkapott a harci ideg és kihúztam leválasztás és folyamat befejezés nélkül.Azóta hol jó hol nem,de inkább nem. Pedig formáztam is Fat32-re.Pl. a win7 gadgetnél a meghajtó ikonokat amint bedugom kifeketíti, vagy másolás közben valamilyen hibára hivatkozik és leválasztódik a rendszerrõl.

Akkor ment tönkre mikor kihúztam a gépbõl? Garanciában erre rájönnek?

Köszönöm a válaszokat.

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Valószinü, hogy már korábban is voltak vele gondok. Max nem ilyen látványossan. Attol, hogy simán kihuzod nem lesz tõle semmi baja a pendrivenak, csak az aktuálissan felírt fájlt (amit nem másolt át teljessen) nem tudod olvasni. Mehet garanciára.

Link to comment
Share on other sites

stabipapi

Köszi a választ, akkor hétfõn visszaviszem garanciában.

Link to comment
Share on other sites

stabipapi

Visszatérve a 12.-i kérdésemre. Úgy néz ki a dolog hogy a pendrive jó. Mindenki más gépében mûködik ,csak nálam nem. Az üzletben is másoltak-töröltek róla, kisebb-nagyobb fájlokat és hiba semmi. Lehet hogy nálam a win7-nél van valami? Egy napos telepítés volt a hiba kezdetekor. Persze rögtön akkor egy másik no-name eszközt simán elfogadott és dolgozott vele.Az eszközkezelõben minden jó, nincs sárga kérdõjel sehol. Minden jel arra utal nálam a gond, de azóta további 2 pendrive és egy kártya olvasó is mûködött ugyanarról a foglalatról. Érdekes nem?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
stabipapi

Idõközben megérkezett a pendrive a garis szervizbõl.Azt írták hogy az a gyári paramétereknek megfelelõen mûködik.Tehát jó. OK, akkor mégis nálam a hiba.Míg erre az eredményre vártam nézelõdtem más fórumokon is.Találtam egy hasonló esetet és a kérdezõnek ott sem tudott senki segíteni.Íme a kérdés:

kalimpa

2009. márc. 09. 14:15

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy van egy Kingston 8 gbyte os pendriveom, és a laptopomon nem tudom normálisan használni. Olvasni olvas róla, de írni nagyobb fileokat nem tudok. Írtam a Kingstonnak, és az volt a válasz, hogy 64 bites oprendszereket nem támogat a termék. (Vista 64 bites van a gépemen).

Valaki találkozott már a problémával, és ha igen, hogy oldotta meg?

 

Nos nekem Win7 64 bit van, és tényleg az alaplap csere elõtt 32bites Win7 volt.Akkor még jó volt,csak 2napra a 64bit telepítése után kezdõdtek a gondok. Lehet hogy ez elõfordul esetenként bizonyos típusú eszközöknél?

Elõre is köszi a válaszokat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...