mizsi Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 -> KÉP <- A szerkesztőség alszik (még)? Csak átlapoztam gyorsan. Egyelőre érdekesnek tűnik.
mizsi Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 Jogos, javítva. Még nem volt meg a reggeli kávém. Így, a Windows 7 közeledtével örülnék egy átfogóbb, több oldalas cikknek.
payskin Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Én eléggé "átfogtam": az október Segélyvonal csak Windows 7-es kérdés-válasszal van tele, és még akad 1-2 a tarsolyban jövõ hónapra is.
mizsi Posted October 7, 2009 Author Posted October 7, 2009 (Nem lehetne ezt a témát kiemeltté tenni?)
toth.adrian Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Nagyon vártam a CPU-VGA párosítás ajánlót, de sajnos kimaradt és jövõ hónapra sincs beígérve. Várható még a közeljövõben?
steffo01 Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 HALI Mindenkinek! Érdeklõdnék, hogy az újság 83. oldalán lévõ Samsung T240HD monitorról leírt ár tényleg 30000Ft? Ha igen akkor meg szeretném kérdezni hogy hol? Ahol néztem 80000-90000Ft os árat mutat.
Dávid Csaba Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 Az a táblázat - szerintem - picit hibás... A Dell ára is 160ezer környékén mozog, nem 35ezernél, amire egyébként oldalt azt írja a lap, hogy "horrorisztikus árcédula". Bárcsak annyi lenne.
Balla Zoltán Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Kedves olvasóink! A vonatkozó monitoros táblázat "Ár" adatoszlopába egy tördelési hiba folytán az elõzõ hónap VGA táblázatának adatai kerültek. A hibáért elnézést kérünk.
AuToth_Iskola Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 Üdv! Az újság 35. oldalán mobil telefonokra javasolták a Garmin Mobile XT-t. Felbuzdulva a cikken felhívtam a www.garmin.hu oldalon található forgalmazót a NAVI-GATE Kft.-t. Sajnos itt azt közölték velem, hogy beszüntettek minden mobil XT-vel kapcsolatos fejlesztést, forgalmazást. Ha ez igaz, akkor gondolom errõl tájékoztatni kell az olvasókat is. Köszönettel: Tóth György
[OP]Destroy-man Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 Ahhoz képest most októberben kiadták a 5.00.30w verziószámú programot. Igaz, csak WinCE 6.0-ásat találtam belőle.
habmalac Posted October 25, 2009 Posted October 25, 2009 Tisztelt Szerkesztõk, Tisztelt Balla Zoltán Tisztelt Spányik Balázs ! Idén februárban már jeleztem egyszer, hogy a vásárlási tanácsadásban volt némi hiba, ismétlés amire Balla Zoltán Úr megpróbált magyarázatot adni. Nem gondoltam volna, hogy megint elõkerülnek a már a 2008. decemberi számban is szereplõ (110. oldal) ismerõs sorok. A 2009. októberi szám 84. oldalán szereplõ noteszgép vásárlási tanácsadója majd 1 év alatt semmit nem változott a 2008 decemberi számához képest ?! Szó szerint értve : szóról szóra ugyan az a cikk !! Azóta megjelent egy új operációs rendszer fejlõdött a technika stb stb. Mint rendszeres olvasójuk, ennél jobb és hasznosabb tanácsokat várnék !! üdvözlettel Scharle Csaba
Greene Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Zimi írása a szemétről tetszett. (Na nem azért írom, mert a többi nem tetszett tőle ) Caris írásához az OSX Snow Leoról csak annyit fűznék hozzá, hogy akik idén vettek gépet (sima Leoval), nyártól számítva valami nevetséges 1000Ft körüli összegért kapják meg ezt a frissítést. Nekem ez fut már a gépemen. Szép és jó, de azért nem tökéletes, viszont jött már ki hozzá frissítés. Továbbá a MacBook Pronál nem adtam volna a teljesítményre, csak 3,5-4 csillagot, mert nekem (és az ismerősöknek) a merevlemez sebességével problémáim vannak ha több alkalmazás írja/olvassa egyszerre. A szolgáltatás is csak 4,5 csillag max, mert legalább egy firewire kerülhetett volna rá, a hdmi hiányáról nem is beszélve...Cipelhetsz fél kiló kábelt, mire összekötöd bármivel. Amúgy meg az alumínium ház fantasztikusan merev, nem lötyög semmi a gépen, mint a régi fehér MacBookon a kijelző, és nem is recseg. Ja és lehet már nem glare-type kijelzővel is kapni. Varga S. Csabának a Kindlehez: Most a napokban kaptam egy mailt amazonéktól, hogy bővítették a készülék elérhetőségét, most már több mint 100 országba lehet rendelni. Lehet, hogy lassan itthon is megjelennek reggel a buszon félálomban Kindle-t nyomogató geekek? TRf: Nem tudok érdemben hozzászólni a Windows 7-hez, de látom jutott mindenféle tipp és trükk az újságba, ami azért eléggé hasznos lehet, ha épp most jelent meg. Átpörgettem az újságot, alapvetően tetszett. Rettentő sok ajánlott (és minden bizonnyal hasznos) program van benne. Én tuti meghalnék ha OSX alatt is minden piszlicsáré dolog miatt fel kéne raknom valami új programot.
Giraffe1 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 (Greene @ 2009. október 27. 14:23) 404567[/snapback]Én tuti meghalnék ha OSX alatt is minden piszlicsáré dolog miatt fel kéne raknom valami új programot. Kíváncsi lennék, hogy milyen össztûz zúdulna a Microsoftra, ha megpróbálna valaha is annyi programot integrálni a Windowsba, amennyit az Apple beletett az OS X-be. Vagy egy OS X-re, amelyikben minden egyes program esetében fel kellene ajánlani 4-5 konkurens terméket, hogy nem akarja-e inkább azokat használni a T. Felhasználó.
Greene Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Na igen, akkor jönne az "európaiuniószofvercsomagárukapcsolásvizsgáló" bizottság és megbüntetnék nyolcszáz pont alapján a Microsoftot... Én úgy tapasztalom OSX-re kevesebb program van, és a kevés közül jobban meg tudom találni azt ami nekem a legjobb ha létezik az adott alkalmazás. Ráadásul (az esetek 90%-ban) nem kell feltelepítenem, vagy ilyenek, hanem kipróbálom, aztán ha tetszik mehet az applicationsba, ha meg nem akkor kidobom egy mozdulattal a kukába. Windowsnál mire megtalálom azt az egy programot ami nekem a legjobb, már "fél terabájtot" hízott a registry-m a sok install/uninstalltól. No ezért ijedtem meg.
Dávid Csaba Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Itt zizeg a kezemben a novemberi lapszám... Érted?!
Recommended Posts