Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Vélemények a 2009. októberi számról


mizsi

Recommended Posts

mizsi

:oké: -> KÉP <- :oké:

A szerkesztőség alszik (még)? :kávézik::D

 

Csak átlapoztam gyorsan. Egyelőre érdekesnek tűnik.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Hova tûnik érdekesnek? :hááát:

Link to comment
Share on other sites

mizsi

Jogos, javítva. :upsz: Még nem volt meg a reggeli kávém.

Így, a Windows 7 közeledtével örülnék egy átfogóbb, több oldalas cikknek.

Link to comment
Share on other sites

payskin

Én eléggé "átfogtam": az október Segélyvonal csak Windows 7-es kérdés-válasszal van tele, és még akad 1-2 a tarsolyban jövõ hónapra is. ;)

Link to comment
Share on other sites

mizsi

:istenvagy:

(Nem lehetne ezt a témát kiemeltté tenni?)

Link to comment
Share on other sites

toth.adrian

Nagyon vártam a CPU-VGA párosítás ajánlót, de sajnos kimaradt és jövõ hónapra sincs beígérve. :( Várható még a közeljövõben?

Link to comment
Share on other sites

steffo01

HALI Mindenkinek!

 

Érdeklõdnék, hogy az újság 83. oldalán lévõ Samsung T240HD monitorról leírt ár tényleg 30000Ft?

 

Ha igen akkor meg szeretném kérdezni hogy hol? Ahol néztem 80000-90000Ft os árat mutat. :D

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

Az a táblázat - szerintem - picit hibás... ;)

A Dell ára is 160ezer környékén mozog, nem 35ezernél, amire egyébként oldalt azt írja a lap, hogy "horrorisztikus árcédula". Bárcsak annyi lenne. :D

Link to comment
Share on other sites

Balla Zoltán

Kedves olvasóink!

 

A vonatkozó monitoros táblázat "Ár" adatoszlopába egy tördelési hiba folytán az elõzõ hónap VGA táblázatának adatai kerültek.

 

A hibáért elnézést kérünk.

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
AuToth_Iskola

Üdv!

Az újság 35. oldalán mobil telefonokra javasolták a Garmin Mobile XT-t. Felbuzdulva a cikken felhívtam a www.garmin.hu oldalon található forgalmazót a NAVI-GATE Kft.-t. Sajnos itt azt közölték velem, hogy beszüntettek minden mobil XT-vel kapcsolatos fejlesztést, forgalmazást. Ha ez igaz, akkor gondolom errõl tájékoztatni kell az olvasókat is.

Köszönettel:

Tóth György

Link to comment
Share on other sites

[OP]Destroy-man

Ahhoz képest most októberben kiadták a 5.00.30w verziószámú programot. Igaz, csak WinCE 6.0-ásat találtam belőle. :P

Link to comment
Share on other sites

habmalac

Tisztelt Szerkesztõk, Tisztelt Balla Zoltán Tisztelt Spányik Balázs !

 

Idén februárban már jeleztem egyszer, hogy a vásárlási tanácsadásban volt némi hiba, ismétlés amire Balla Zoltán Úr megpróbált magyarázatot adni. Nem gondoltam volna, hogy megint elõkerülnek a már a 2008. decemberi számban is szereplõ (110. oldal) ismerõs sorok.

 

A 2009. októberi szám 84. oldalán szereplõ noteszgép vásárlási tanácsadója majd 1 év alatt semmit nem változott a 2008 decemberi számához képest ?! Szó szerint értve : szóról szóra ugyan az a cikk !!

 

Azóta megjelent egy új operációs rendszer fejlõdött a technika stb stb. Mint rendszeres olvasójuk, ennél jobb és hasznosabb tanácsokat várnék !!

 

üdvözlettel

 

Scharle Csaba

Link to comment
Share on other sites

Greene

Zimi írása a szemétről tetszett. :) (Na nem azért írom, mert a többi nem tetszett tőle :P )

 

Caris írásához az OSX Snow Leoról csak annyit fűznék hozzá, hogy akik idén vettek gépet (sima Leoval), nyártól számítva valami nevetséges 1000Ft körüli összegért kapják meg ezt a frissítést. Nekem ez fut már a gépemen. Szép és jó, de azért nem tökéletes, viszont jött már ki hozzá frissítés. :)

Továbbá a MacBook Pronál nem adtam volna a teljesítményre, csak 3,5-4 csillagot, mert nekem (és az ismerősöknek) a merevlemez sebességével problémáim vannak ha több alkalmazás írja/olvassa egyszerre. A szolgáltatás is csak 4,5 csillag max, mert legalább egy firewire kerülhetett volna rá, a hdmi hiányáról nem is beszélve...Cipelhetsz fél kiló kábelt, mire összekötöd bármivel. Amúgy meg az alumínium ház fantasztikusan merev, nem lötyög semmi a gépen, mint a régi fehér MacBookon a kijelző, és nem is recseg. Ja és lehet már nem glare-type kijelzővel is kapni.

 

Varga S. Csabának a Kindlehez: Most a napokban kaptam egy mailt amazonéktól, hogy bővítették a készülék elérhetőségét, most már több mint 100 országba lehet rendelni. Lehet, hogy lassan itthon is megjelennek reggel a buszon félálomban Kindle-t nyomogató geekek? :)

 

TRf: Nem tudok érdemben hozzászólni a Windows 7-hez, de látom jutott mindenféle tipp és trükk az újságba, ami azért eléggé hasznos lehet, ha épp most jelent meg. :)

 

Átpörgettem az újságot, alapvetően tetszett. Rettentő sok ajánlott (és minden bizonnyal hasznos) program van benne. Én tuti meghalnék ha OSX alatt is minden piszlicsáré dolog miatt fel kéne raknom valami új programot.

Link to comment
Share on other sites

Giraffe1
(Greene @ 2009. október 27. 14:23) 404567[/snapback]

Én tuti meghalnék ha OSX alatt is minden piszlicsáré dolog miatt fel kéne raknom valami új programot.

 

Kíváncsi lennék, hogy milyen össztûz zúdulna a Microsoftra, ha megpróbálna valaha is annyi programot integrálni a Windowsba, amennyit az Apple beletett az OS X-be. Vagy egy OS X-re, amelyikben minden egyes program esetében fel kellene ajánlani 4-5 konkurens terméket, hogy nem akarja-e inkább azokat használni a T. Felhasználó. :démonikacaj:

Link to comment
Share on other sites

Greene

Na igen, akkor jönne az "európaiuniószofvercsomagárukapcsolásvizsgáló" bizottság és megbüntetnék nyolcszáz pont alapján a Microsoftot...

Én úgy tapasztalom OSX-re kevesebb program van, és a kevés közül jobban meg tudom találni azt ami nekem a legjobb ha létezik az adott alkalmazás. Ráadásul (az esetek 90%-ban) nem kell feltelepítenem, vagy ilyenek, hanem kipróbálom, aztán ha tetszik mehet az applicationsba, ha meg nem akkor kidobom egy mozdulattal a kukába. Windowsnál mire megtalálom azt az egy programot ami nekem a legjobb, már "fél terabájtot" hízott a registry-m a sok install/uninstalltól. No ezért ijedtem meg. :)

Link to comment
Share on other sites

Dávid Csaba

Itt zizeg a kezemben a novemberi lapszám... Érted?! ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...