Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Dell Inspiron 1545


action74

Recommended Posts

action74
Dell Inspiron 1545


Specifikáció

Képernyõ: 15'4
Processzor: Intel Pentium dual 2,16Ghz
Memória: 2Gb
Merevlemez: 250Gb
Videókártya: Mobile Intel ® 4 Series Express

Vásárlás

Interneten keresztül rendeltem meg a laptoppot, egy számítógépekkel foglalkozó webáruházból. A szállítás, telefonon elõre egyeztetett idõpontban megérkezett. A doboz tartalma, nem volt túl zsúfolt cd-kel, kaptam a géphez 3db cd-t. 1Cd az Ubuntu linux telepítõt tartalmazta, a másik kettõ cd a laptophoz tartozó programokat. Volt még a csomagban egy tápkábel és ennyi.

Teljesítmény

A laptop bekapcsolásakor, a ventilátor eléggé felpörgött, majd szépen visszaállt a kellõ fordulatra. Már több mint 2 hónapja használom a gépet, és ezidáig semmi panaszom nem lehet rá, kifogástalanul mûködik. Mondjuk linux helyett, a PcWorld magazinjához kapott Windows 7 próbaverziója fut a gépemen. A szükséges illesztõprogramokat is gond nélkül letöltötte, így nem kellet külön telepítenem az illesztõprogramokat.

Felépítés

Nem tapasztaltam semmi kifogásolhatót a 2-hónapos használat alatt a gép felépítésében. Szerintem eléggé jó össze lett rakva. A billentyûzet nem hullámzik gépelés közben, kényelmesen használható, a képernyõ is szép képet ad. Mondjuk amit kicsit kifogásolok, az a hangzás, ez sajnos eléggé gyengére sikerült. A másik kifogásolható, az usb-k elrendezése. Igaz ettõl a géptõl, és ilyen árkategóriában nem is vártam mást. Az alapvetõ mûveletekre nekem megfelel.

Elõnyök

Jól használható billentyûzet
A processzor hûtéséhez 3-féle ventilátorsebesség
3-év garancia

Hátrányok

Gyenge hangzás
Rosszul elrendezett usb-k
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...