Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Megbízható tárhely webáruházak számára


Dreaman

Recommended Posts

Dreaman

Sziasztok!

 

Egy olyan szolgáltatóra lenne szükségem, akik elbírnak egy tárhelyen 2 kisebb (~200 termék) és egy nagyobb (~2500 termék) webáruházat napi 20-50 látogatóval. (500 MB-nál több tárhely, és 50 MB-nál nagyobb sql hely nem kellene.) Szükségem lenne még minimum 3 adatbázisra, valamilyen normálisabb admin felületre, és egy segítõkész support-ra (kizárólag olyan probléma esetén, amit egy gyakorlott felhasználó nem tud elhárítani).

 

Eddig a fizetõs atw-nél voltam (a 2 kicsit oldallal), de egy fabatkát sem ér a "szolgáltatásuk", flegma és hanyag a support, admin felületük egy vicc, és baromi lassúak. Ráadásul ezért annyit kérnek, mint egy professzionális cég...

Van egy egyszerû hobbi weboldalam a WebhostIcon-nál ( http://www.tarhelyes.hu ), és nincs rá panaszom, viszont nem tudom ekkora feladattal is ugyanilyen ügyesen megbirkóznának-e.

 

Arról szeretnék tippeket, ötleteket kérni, hogy milyen szolgáltatót válasszak. Elsõsorban olyanok válaszait várnám, akik már mûködtetnek webáruházakat, és tisztán látják az adott tárhelyszolgáltatók elõnyeit, hátrányait!

 

Elõre is köszönöm mindenkitõl!

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
hadan

Én a mediacenter.hu-t ajánlom. Igaz én nem áruházat üzemeltetek hanem egy információs reklámoldalt. A support kiváló mindig segítőkészek és akár hozzá nem értő felhasználóknak is segítenek bizonyos métékig. Többféle csomagjuk van. Az összes tartalmaz domaint tehát akinek nem lenne annak sem kell plusz pénzeket elkölteni.

Egyetlen hátránya hogy nincs a csomagban SMTP szolgáltatás azt külön kell rendelni.

Gyors a képek letöltése. A 2008-as statisztika alapján 99,98%-os rendelkezésre állás valósult meg.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...