geri005 0 Share Posted July 22, 2009 Ódákat zengnek róla, de engem a videók amiket láttam róla nem gyõztek meg. Aki kipróbálta ahhoz intézném a kérdésemet: Érdemes pénzt adni érte? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted August 25, 2009 Sziasztok! Van egy problémám. ASUS ATi Radeon HD 3450 videókártyám van és amikor elindítom a sims 3-mat kiírja, hogy a videókártyád nem szerepel a kompatibilitási névsorunkban. Aztán meg amikor stílust hozok létre vagy veszek egy bútort rózsaszín. Mi lehet a baj? Kéne neki valami kompatibilitási patch neki? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted August 25, 2009 Szerepel a videokártyád a kompatibilitási listán. Szedd le a legújabb Catalyst driver-t. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted August 26, 2009 köszi a tippet ki is próbálom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted August 26, 2009 Sziasztok! Leszedtem a catalys centert és odáig jut el, hogy kicsomagolja magát aztán bejön egy ablak amiben írja : üdvözöljük.....nyelvi támogatás... magyar. Rákattintok a következõ>- re. Fönt az ablak tetején bejön piros háttérel, hogy válassza ki a telepítési mûveletet. 2-õt fel sorol: telepítés, eltávolítás. Akármelyikre kattintok nem csinál. semmit ír: Mi lehet a baj? (Windows 7-em van ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted August 26, 2009 Remélem nem raktad fel az ősrégi hardverhez kapott driver CD-t, miután telepítetted a Win 7-et. Valamint remélem eltávolítottad az előző driver-t, mielőtt nekiestél az új telepítésének. Futtasd a telepítőt rendszergazdaként. íl: Ezen kívül íme a tennivalók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted September 3, 2009 Először nem távolítottam el. De utána igen. De sajnos most sem jó. ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted September 3, 2009 Letörölsz minden drivert, majd ráengedsz valami driver-tisztítót, aztán megengeded a WU-nak, hogy szedjen magának drivert. Ha azzal sem megy, akkor a Sims 3 nem fér össze a 7-nel (egyelõre). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted September 3, 2009 Letudnád írni, hogy pontosan hogy kell letörölni a drivereket? Csak 12 vagyok és annyira nem nagyon értek a driverek törléséhez. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted September 3, 2009 Start > Beállítások > Vezérlõpult > Programok és szolgáltatások (lehet, hogy nézetet kell változtatni) Itt kikeresed az ATI cuccokat, törlöd. Újraindítás Felteszed a Driver Sweeper-t, átállítod magyarra (azt hiszem, lehetséges), majd elrendelsz egy tisztítást. Újraindítás Start > Beállítások > Vezérlõpult > Rendszer > Jobb oldalon Eszközkezelõ Kikeresed a videokártyádat > jobb klikk meghajtó telepítése (vagy frissítése) > engedélyezed, hogy interneten is kereshessen Újraindítás Teszt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted September 3, 2009 kösz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted September 3, 2009 Rossz hír :'( Nem jó. Amior rákattintok a videókártyára az eszközkezelõben, akkor keres frissítéseket de nem telepíti fel, mert azt írja, hogy az illesztõprogram naprakész Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted September 3, 2009 Eddig nincs gond, mit szól hozzá a játék? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hthomas97 0 Share Posted September 4, 2009 A játék se jó. Egy rendszervisszaállítást is kelelt csinálni, hogy helyre álljon a rendszer, mert az se tudtam beállítani, hogy hány hertzes legyen a képernyõ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted September 4, 2009 Akkor még várni kell arra, hogy harmóniába kerüljön a Windows 7 a kártyáddal és annak driverével. Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabarabi 0 Share Posted October 29, 2009 Sziasztok! Lenne egy problémám a Sims 3-mal kapcsolatban (ami korábban már a Sims 2 Jó utat kiegészítõ után is felmerült): játék közben a játék vagy kidob a windows ablakba,vagy - ami még gyakoribb - megjelennek sárgán villódzó részek a képernyõn, vibrál az egész, végül annyira, hogy már el sem tudom menteni a játékot! A játék eredeti, boltban vásárolt, szóval valószínû, hogy a gépemmel van probléma. Sokan mondták már, hogy próbáljam meg frissíteni a videokártyát, de a windows állítólag nem talál frissebb verziót. Én vagy egy videokártya, vagy egy memória cserére tippelek, de nem tudom, hogy melyiket lenne érdemesebb kicserélni, illetve nem szeretnék túl erõset se venni, mert félek, hogy nem bírná el a többi alkatrész. Tud valaki nekem segíteni, aki ért hozzá és ellátni jótanáccsal, vagy hasonlóval? Leírom a gépemet: Processzor: INTEL CORE 2 DUO 1.8GHz Memória:1 GB DDR2 HDD: 320 GB videokártya:nvidia 8600 GT 256 Mb DDR3 Köszönöm szépen elõre is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted October 29, 2009 Nem kell semmi új. Driver Sweeperrel pucold le a VGA drivert és tedd fel a legújabbat a gyártó honlapjáról. Link to comment Share on other sites More sharing options...
judit1987 0 Share Posted November 2, 2009 Sziasztok! Tud nekem valaki segíteni abban,h mit tudok tenni a 12. hibakód ellen.Mikor menteni szeretném a játékomat ezt írja ki... Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 805 Share Posted November 3, 2009 Szia! Állítólag ezt Illetve, legjobb barátod szerint... Link to comment Share on other sites More sharing options...
szabarabi 0 Share Posted November 3, 2009 Nem kell semmi új. Driver Sweeperrel pucold le a VGA drivert és tedd fel a legújabbat a gyártó honlapjáról. Szia! Elõször is köszönöm a segítséget! Másodszor szükségem lenne még egy kevésre belõle... A gyártó honlapján nem tudok kiigazodni. Nem is értek túlságosan a videokártyákhoz, de a keresõ is megnehezíti a dolgom. Az lehetséges, hogy ezt kellene hozzá letöltenem? http://www.nvidia.com/object/winxp_191.07_whql.html A supported products-nál fel van sorolva az én videokártyám neve is, de nincs elõtte a 'PX' megnevezést. Az jelent egyáltalán valamit? Köszi szépen a türelmet és a választ! Üdv, szabarabi Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted November 7, 2009 Igen, ez kell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rekacuki 0 Share Posted April 2, 2010 sziasztok! ma kaptam meg a Sims 3-at, minden rendszerkövetelménynek megfelel. telepitettem, de mikor el akarom indaitani a játékot, ezt a hibaüzenetet dobja ki: http://www.myimg.de/?img=sims3hiba97731.jpg a videókártyám tipusa: NVIDIA GeForce4 MX 440 mi a teendõm? hogyan tudnám frissiteni a videókártyát? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted April 2, 2010 Cserével. ATI Radeon 9500-as vagy újabb, NVIDIA FX vagy újabb szériájú kártya kell hozzá. Preferáltak: Radeon 9550, 9600, 9800 (csak, ha más nincs) NVIDIA Geforce 6000-es széria NVIDIA Geforce 7000-es széria ATI HD2000-es, HD3000-es széria Link to comment Share on other sites More sharing options...
rekacuki 0 Share Posted April 2, 2010 pompás... ezek közül melyiket lehet a legolcsóbban kapni? utánanéztem az áraknak, csakhogy nem vagyok biztos benne, hogy megfelelõ lenne a minõség. nem értek hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Csaba_# 0 Share Posted April 2, 2010 Az ársorrend fölülről lefele növekszik. De mindet már csak használtan kaphatod meg (Kivéve a HD széria). Itt érdemes körülnézni (az AGP foglalatosakat keresd). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts