kori Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Tudja valaki, hogy mi van a Honosítóműhely weblappal? Néhány hete már nem lehet elérni.
Lalolib Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Mintha a PcWorld-nek lett volna kapcsolata vele, bár nem vagyok benne biztos. Ettõl függetlenül az újság hivatalosan utána nézhetne, hiszen egy nagyon értékes oldalról van szó, ami bizony komoly ûrt töltött be! Vagy szóljunk a Nyomtalanul sorozat stábjának, hogy kutassa fel?
geri005 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Nem lehet, hogy a szerverrel van valami amin fenn volt? Úgy olvastam, hogy a Global-TelCom Kft. szerverén volt fenn, de nem találtam róla semmit. Bár valami értesítést akkor is adhattak volna.
kori Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Nos, úgynéz ki megújúltan még nem teljesen készen Itt található. Bár az is lehet, hogy névazonosság van.
geri005 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 mikor google-ba írtam, ez jött ki elõször, de megse néztem, mert extra.hu-ra feltenni?! Biztos, hogy ez ugyanazok munkája, akik az elõzõt kreálták?
kori Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Ez másik lesz, tévedtem. Az ott található primitív beszólásokat olvasva. (még semmi nincs fent, így pegig nagyon gáz elkezdeni a weblapot...)
geri005 Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Az meg a másik. Ja és: 1.Hogy mindent ingyen le lehessen tölteni(teljes játékok, magyarítások, patchek, és kiegészítők! Azt hiszem az eredeti oldal üzemeltetői ennél törvénytisztelőbbek voltak. Bár ez vonatkozhat ingyenes játékoka is, de azokat amúgy is ingyen le lehet tölteni...
mrszitya Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Megtudakoltam. Aki a tárhelyre tippelt nyert: A tárhelyszolgáltató néma csendben, egyszerûen nem hajlandó a leállás okáról nyilatkozni...
geri005 Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Valahogy sejtettem. Lehet, hogy abból többet nem lesz semmi.
Alfonz64 Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Én is sajnálom hogy nincs, nagyon jó oldal volt. Azért irja meg valaki ha tud valamit. Beraktam ezt az oldalt az e-mail üzenõbe, úgy hogy egybõl látom ki mit írt . THX
Neo Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Azt olvastam, hogy a +36(74)453803 telefonszámon tudnak konkrétummal szolgálni.
LaMoLa22 Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 (edited) A fentebb emlitett oldal nem igazán tükrözi azt,hogy a régi Honositómûhely lenne...sõt !!!...Ez itt nem a reklám helye,de hézag pótlásként látogassatok el hozzánk. Több mint 1000 magyaritott progi és az egyetlen magyar Portable oldal..Jó csemegézést mindenkinek.: http://zityi33.fw.hu/ 2 ikon két magyaritási oldal...Jobbra a portable balra minden más fõleg a fórumban... Segitõket szivesen látunk,de kulturált véleményekre is igényt tartunk. Edited July 30, 2009 by LaMoLa22
kori Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 Köszönjük, én pl gyakran látogatom az oldalt. Zityi és társai sokat tettek az angolul kevésbé tudó felhasználóknak a szoftverek jobb megismerésében. Zityi már befejezte a friss programok magyarosítását, már csak a portable progikkal foglalkozik (az oldalán megindokolta , hogy miért), a honosítómûhely pedig szélesebb program skálát ölelt fel, bár semmiképpen nem szeretném lebecsûlni Zityi és társai érdemeit. Köszönet nekik a hézag pótlásért.
LaMoLa22 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Egyelőre valóban nincsenek publikálva az új frissitések,mert szinte semmi segitség nincs csak követelőzés és ebből elég volt. Dodinak annó nehány progit forditottam / Pl AIMP stb / ,de Zityinél családias a hangulat és egymást segitjük. A portable oldalra 99%-ban saját forditott és Portable-é tett progik kerülnek fel. Jó lenne hatékony segitség,mert kegyetlen sok időt rabló a forditás ami ugye nem egy sima valami,hanem be is kell épiteni a szoftware környezetbe,úgy,hogy ki is férjen és ékezeteket is kezeljen stb. Honositón mindenhonnan összeszedett magyaritások gyülyteménye volt,ami sokaknak igen hasznos volt.Részemről sajnálom,hogy megszünt. Egy magyarokra jellemző igen szomorú dolog,hogy az az igen kevés ember aki szoftware honositással foglalkozik nem fog össze és csak járja a saját hálátlan útját. Hosszú órák munkáját az X cégek max egy névre szóló licencel honorálják... Ezért kár...Ez megszállotság a semmiért... Aktiv közreműködésre van szükség Zityi oldalon is,ha nem akarjátok,hogy befejezzük...Már többször ott álltunk. Néhány új dolgot feltettem az oldalra. Nézzétek meg. és reagáljatok rá. NEM AZT,HOGY KÖSZÖNÖM !!! Hanem,hogy kipróbálva,jó,nem jó ezért vagy azért stb... Köszi,hogy elolvastál...http://zityi33.fw.hu/
LaMoLa22 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 (edited) És egy forró frissss csemege Portable TeamViewer v4.1 Build 6467 Hun csak itt, nektek és magyarul : http://portablehun.blog.hu/ Edited July 31, 2009 by LaMoLa22
jtherczeg Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 Üdvözlök mindenkit. Örömmel olvasom, hogy milyen nagy az érdeklõdés a Honosító Mûhely iránt Sajnos nyári pihenõre kényszerültünk. Várhatóan a hónap utolsó harmadában indul újra megújultan, új doménen a szolgáltatásunk.
jtherczeg Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 A tervezetthez képest némi késéssel, a http://honositom.hu doménen ma végre elindult a Honosító Mûhely reinkarnációja. Még akad bõven tennivaló a szájt körül, stílusosan szólva RC állapotban van, de most már indulhat. Hadd ajánljam figyelmetekbe a blogunkat is. Várjuk a magyarított programok kedvelõit!
myke01 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Végre "újraéledt" !!! Már mindenki nagyon várta !
payskin Posted April 4, 2016 Posted April 4, 2016 Atyavilág! Eddig miért nem tudtam erről a [EZ VOLT A REKLÁM HELYE] oldalról? ... Persze, én meg most jövök a 6:20-as gyorssal. Egyébként kösz, így kitörölhetem az előtted levő KÉT hozzászólást is. Akkor még nem tűnt reklámnak (nem is értem, miért). Azt sem értem, miért van erre szüksége annak az oldalnak, de nem is érdekel.
Recommended Posts