Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Samsung s5230 kérdések

barb1

Recommended Posts

barb1

Üdv!

Ha erre három kérdésemre tudnátok választ adni, azt nagyon megköszönném:

1.

Az egy hete vásárolt s5230-asomat nem sikerült a számítógéphez kapcsolni, úgy, hogy az NPS (New PC Studio) kezelni tudja. Ha média illetve háttértár módban kapcsolom a géphez, úgy fileokat tudok mozgatni, de NPS módban nem ismeri fel a program. Az XP egyébként 1.0 mobile modemnek akarja telepíteni, de az sem megy neki. Az asztali gépemen és a laptomon is próbálkoztam, mindkét esetben eredménytelenül. Az NPS és az NPS USB driverét is felinstalláltam. Mi lehet a megoldás?

2.

Milyen programmal és mivé konvertáljam a videofileokat, hogy a telefon le tudja játszani?

3.

Készültek-e játékok a telefonhoz és, ha igen akkor legálisan honnan lehet beszerezni õket?

Köszönettel elõre is!

• 4 weeks later...
Wiezner István

1) A Samsung Galaxy-val is voltak ilyen problémák, egy fórumon valamiféle USB-debug módról beszélnek. Csak épp a Galaxy androidos, a tiéd pedig nem, szóval nem tudom. Esetleg ha jött közben egy ROM-frissítés, vagy egy frissebb NPS...

2) A kijelző 240×320 pixeles, szóval ez max. felbontás, amin én próbálkoznék. A telefon ezekkel a kodekekkel bírkózik meg: H.263/H.264/MPEG4. A művelethez a Total Video Converter-t ajánlom.

3) Javásakat innen próbálj: http://www.mobilerated.com. Először persze válaszd ki a mobil típusát, úgy könnyebb lesz :-).