Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Honnan tudnám letölteni az mdolenc's fillrate testert? (Egy tesztben olvastam róla és szeretném a mostani karimat összehasonlítani azokkal a régi eredményekkel...) kulcsszavak: mdolenc marko dolenc fill rate tester

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Mivel lehet a GPU hõmérsékleti értékeit monitorozni? Ez úgy értem, hogy a program néhány másodpercenként naplózza el az aktuális értéket. A SpeedFan legújabb verziójával próbálkoztam, az diagramot tud rajozni, de kártyámon lévõ szenzort nem ismeri fel. :(

Hiba nézegetem a GPU-Z-vel, vagy a CCC-vel, az mindig csak az aktuális értéket mutatja. Mire kilépek a játékból, vagy az adott benchmark progiból a kártya már rég visszahûti magát.

Posted
Mire kilépek a játékból, a kártya már rég visszahûti magát.

Ctrl + Esc játék-menet közben. 8)

Csaba_#! GPU Caps Viewer

tartalmaz stabilitásteszt demókat is.

Posted

Megnéztem a GPU Caps Viewer-t egy árnyalattal sem tud többet mint a GPU-Z. Az Everest is csak aktuális értéket mutat. :hááát:

Mindegy, megpróbálom megbütykölni a SpeedFan-t.

Posted

Everest-nél nézz be a beállítások közé. ;)

Posted

Mondom én. Indítsd el a mérést, és játék közben Ctrl Esc. Aztán rápillantasz.

Posted

Köszi Pjotr ! :)

Az Everest valóban képes naplózni HTML fájlba az értékeket. :yeah:

Csak a beállítása ne lenne ilyen körülményes, de végül is sikerült... :hááát:

• 10 months later...
Posted

Az Unigine programmal szeretném tesztelni a videokártyám teljesítményét. Kérdésem az lenne, hányszor kell lefuttatni a programot a teszteléshez, vagy ez magától kiírja az eredményeket ha végez? Mert nálam másodjára is újrakezdte, és nem írt ki semmi eredményt.

[OP]Destroy-man
Posted

A tesztet külön kell indítani, azt hiszem F5-el :)

• 4 years later...
Posted

Légyszíves írjatok olyan videókártya tesztelő programot,amivel tudnám tesztelni az Nvidia Geforce 7300GT kártyámat.

Előre is köszönöm.

• 3 months later...
Posted

Sziasztok!

Vettem egy Msi R5450-es kártyát amin passzív hűtés van.A kártya hőfoka amikor csak netezek a speedfan és az aida szerint is 34C.Tegnap kipróbáltam a Unigine ingyenes tesztelő programot,és két óra folyamatos működés után is csak 40C fokos volt a kártya.

Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de nem kellett volna magasabbnak lennie a hőmérsékletének?