aaa3 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Honnan tudnám letölteni az mdolenc's fillrate testert? (Egy tesztben olvastam róla és szeretném a mostani karimat összehasonlítani azokkal a régi eredményekkel...) kulcsszavak: mdolenc marko dolenc fill rate tester
Csaba_# Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Sziasztok! Mivel lehet a GPU hõmérsékleti értékeit monitorozni? Ez úgy értem, hogy a program néhány másodpercenként naplózza el az aktuális értéket. A SpeedFan legújabb verziójával próbálkoztam, az diagramot tud rajozni, de kártyámon lévõ szenzort nem ismeri fel. Hiba nézegetem a GPU-Z-vel, vagy a CCC-vel, az mindig csak az aktuális értéket mutatja. Mire kilépek a játékból, vagy az adott benchmark progiból a kártya már rég visszahûti magát.
ezermester Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mire kilépek a játékból, a kártya már rég visszahûti magát. Ctrl + Esc játék-menet közben. Csaba_#! GPU Caps Viewer tartalmaz stabilitásteszt demókat is.
Csaba_# Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Megnéztem a GPU Caps Viewer-t egy árnyalattal sem tud többet mint a GPU-Z. Az Everest is csak aktuális értéket mutat. Mindegy, megpróbálom megbütykölni a SpeedFan-t.
ezermester Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Mondom én. Indítsd el a mérést, és játék közben Ctrl Esc. Aztán rápillantasz.
Csaba_# Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Köszi Pjotr ! Az Everest valóban képes naplózni HTML fájlba az értékeket. Csak a beállítása ne lenne ilyen körülményes, de végül is sikerült...
action74 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 Az Unigine programmal szeretném tesztelni a videokártyám teljesítményét. Kérdésem az lenne, hányszor kell lefuttatni a programot a teszteléshez, vagy ez magától kiírja az eredményeket ha végez? Mert nálam másodjára is újrakezdte, és nem írt ki semmi eredményt.
[OP]Destroy-man Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 A tesztet külön kell indítani, azt hiszem F5-el
wrxsti29 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Légyszíves írjatok olyan videókártya tesztelő programot,amivel tudnám tesztelni az Nvidia Geforce 7300GT kártyámat. Előre is köszönöm.
[OP]Destroy-man Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 http://unigine.com/ - Ingyenes http://www.3dmark.com/ - Fizetős http://www.geeks3d.com/20090722/3d-benchmark-physx-fluidmark-1-1-0-available/ - Kimondottan PhysX tesztelő
wrxsti29 Posted October 6, 2014 Posted October 6, 2014 Sziasztok! Vettem egy Msi R5450-es kártyát amin passzív hűtés van.A kártya hőfoka amikor csak netezek a speedfan és az aida szerint is 34C.Tegnap kipróbáltam a Unigine ingyenes tesztelő programot,és két óra folyamatos működés után is csak 40C fokos volt a kártya. Lehet hogy hülyeséget kérdezek,de nem kellett volna magasabbnak lennie a hőmérsékletének?
Recommended Posts