Peredi Zoltán 0 Share Posted May 13, 2009 Uraim! A Websuli olvasójaként, tisztelőjeként és alkalmazójaként próbálkozom a CSS–sel. Nagy segítség valóban a Firefox Web Developere, de: Nem lehetne használni valahogyan olyan gépen, ami nincs a netre kötve, nem is volt és nem is lesz? Nincs valami hálózattól független telepítési módja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted May 13, 2009 Már hogyne lenne: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/do...n-60-latest.xpi Jobb klikk > mentés másként. Majd fogod a file-t, és egyszerűen megnyittatod a Firefoxszal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peredi Zoltán 0 Author Share Posted May 14, 2009 Mire menjen a jobb klikk? Az általad adott linkrõl telepíteni akar - nyilván arra a gépre, amelyikkel a neten vagyok. De arra nem kell, azon már van Web Developer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 806 Share Posted May 14, 2009 A fenti linkre. Ha akkor is telepíteni akar, akkor a másik jobb klikk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peredi Zoltán 0 Author Share Posted May 15, 2009 Na ne! Bal klikkre telepíteni akar, jobb klikkre pedig feljön egy tábla, és aszongya: Megnyitás új ablakban Megnyitás új lapon stb stb a végén: Web Develper De „mentés másként”…az nincs. Meg harmadik klikk sincs. Be akartok csapni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garono 14 Share Posted May 15, 2009 Abban a menüben felülről a negyedik menüpont. Nem hiszem el, hogy nálad az nem "Mentés másként...". Be akarsz csapni? (Lehetséges, hogy "Link mentése más néven..." a neve.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted May 15, 2009 Nyisd meg a linket IE-ben. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peredi Zoltán 0 Author Share Posted May 16, 2009 Aha! mindkettõtök tanácsát megfogadtam. Firefox-ban a tábla 4. eleme az volt, hogy"Hivatkozás mentése más néven", ez aztán nem a hivatkozást, hanem egy addon-60-latest.xpi nevû fájlt mentett le. IE-ben érthetõbb volt (számomra), onnan pedig web_developer-1.1.6-fx.xpi néven jött le - ugyanaz. Most fogom ezt a fájlt, elviszem a másik géphez, ahol van Firefox, és ott...megnyittatom...a Firefox-szal. Meglátjuk. De lehet, hogy még jövök. Addig is köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peredi Zoltán 0 Author Share Posted May 17, 2009 Itt vagyok. És ragyogok, mert sikerült. És hasonló módszerrel a Firebugot is odaköltöztettem. Még egyszer köszönöm! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts