ghkghzihkuu 0 Share Posted May 10, 2009 Próbáltam letölteni a QuickTime Player-t Windowsra. Az Apple webhelyén mindig átirányít a szerkesztõs (fizetõs) QuickTime oldalára. Tehát fizikálisan nem találom a Player-t. Nekem csak a Player kellene. Ráadásul hivatalos helyrõl, tehát az Apple webhelyérõl vírusmentesen vagy md5-tel, ha lehet. Tudna nekem valaki ez ügyben segíteni. A Windows 98-on futtatható verzió kéne. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted May 10, 2009 Google első találat. Viszont rossz hírem van, csak XP-től felfelé működik. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghkghzihkuu 0 Author Share Posted May 10, 2009 Légy szíves, próbáld már meg letölteni. Azt mondtam az előbb, hogy a "Free Download"-ra kattintva a http://www.apple.com/quicktime/download/ oldalra mutat, tehát a fizetős verzióra. Nem mutat letölthető Player-re, az van!!! És az is csak a Mac-es verziókat mutatja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted May 10, 2009 Dehogynem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghkghzihkuu 0 Author Share Posted May 10, 2009 Közben megtaláltam a linket: http://support.apple.com/downloads/QuickTi...5_2_for_Windows A Wikipédián felsorolták, hogy melyik verzió melyik rendszeren fut. http://en.wikipedia.org/wiki/QuickTime A letöltött QuickTime-nál kódot kell beírni, ha nem tesszük meg, akkor Player üzemmódban fog működni. Válasz előbbre: Nem. Ugyanis nem Windows előtt ülök, ezért nem azt a linket adja. Se Opera, se Firefox3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vodás 0 Share Posted May 10, 2009 Nemrég töltöttem le innen: http://www.apple.com/download. Bal oldali menûben: Quick Time. Rákattintva: Quick Time 7. Alatta: Quick Time 7.6 for Windows XP or Vista. Ki lehet venni a pipát, ha az új zenelejátszó és egyebek nem kellenek. Email-cím kell a regisztrációhoz. Alatta: Free Download Now. Az elõbb néztem meg, Mozilla Firefox 3.0.10-el mûködik a letöltés. Windows 98-ra talán mûködik a régebbi Quick Time Player. http://www.hwsw.hu/letoltes.3php3? path=Media_ players/Quick Time. Quick Time Installer .zip. 2005-ös verzió. Talán. Használd a Szerkeszt gombot! <KGigi> Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted May 10, 2009 Mi van??? Megnéztem a kedvedért Ubuntu Linux alatt is, az nagyon nem Windows, és az ingyenes Quick Time Player jön be. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghkghzihkuu 0 Author Share Posted May 11, 2009 Nekem Mandriva alatt A Mac-es *.dmg-t adja. De semmi gond, mert a Wiki nagyon szépen megmondja, hogy hol vannak a régebbi verziók elrejtve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekro 0 Share Posted May 11, 2009 Sziasztok! Az nem tudjátok miért van, hogy vistán a quicktime plugin-t nem lehet leakasztani az IE8-ról? Az összes external link-es png kiterjesztésû képet a quick time pluginnal nyitja meg. Próbáltam a vista "Alapértelmezett programok" menüjében is kikapcsolni, ki is kapcsoltam de semmi eredménye. Valami ötlet? Ja és ha a quick time-ban probálom állítani ezt akkor a vista "Alapértelmezett programok" kezelõjét adja ki szintén szóval ott sem más. Elõre is köszi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted May 11, 2009 Pucold le a Quick Time Playert és tedd fel a Quick Time Alternative-ot. Hidd el, jobban jársz. Én is ezt használom, mert nem szeretem, ha valami annyira mélyen beleeszi magát a rendszerembe, mint a Quick Time. Az Alternative tartalmazza az összes codecet, de a Media Player Classic-ot használja, nem mászik be mindenhova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekro 0 Share Posted May 11, 2009 Ezzel csak az a baj, hogy iPodom van és ugye iTunest kell hozzá használnom, ahhoz meg kell a full quicktime nem? Ha nem jól tudom bocsi. Köszi a gyors választ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted May 11, 2009 Húúú ez nagyon jó kérdés. Sajnos azt hiszem, kell hozzá. De az iTunes még a Quick Time-nál is rosszabb, úgyhogy gyakorlatilag mindegy. Akkor annyit tudok mondani, hogy bogarászd a Quick Time vezérlõpultját - mikor én legutóbb feltettem, még volt ilyen - ott rengeteg beállítás van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekro 0 Share Posted May 11, 2009 Semmi Mindent amit lehetett kikapcsoltam. Sõt még le is tiltottam az IE8-ban a bõvítményt. De akkor meg egy kis X jelent meg a kép helyett, hogy nem találja a bõvítményt. Úgy csinál mintha csak a quick time-al tudná megnyitni a png képeket Link to comment Share on other sites More sharing options...
action74 0 Share Posted November 9, 2009 Sziasztok. Megtudná valaki mondani, milyen lejátszóra tudnám lecserélni a QuickTime-t? Ugyanis Photoshopot használok, és ahhoz kell, de ha feltelepítem, 1-2-Photoshop indítás után, nem indul el újra a Photoshop. Ha viszont letörlöm a QuickTime-lejátszót, újra jól mûködik a Photoshop. Nincs fent semmilyen más lejátszó, így nincsen szerintem amivel ütközne. Windows 7 operációs rendszerem van. Link to comment Share on other sites More sharing options...
action74 0 Share Posted November 18, 2009 Még egy kérdésem lenne a Quick Timel kapcsolatban. Telepítéskor szeretné telepíteni a Microsoft Visual C++ 2005-öt, ezt fontos feltenni, egyáltalán ez mire való? Utána néztem, de számomra nem egyértelmû. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted November 18, 2009 Fontos, programok számára tartalmaz "cuccokat" (pl. függvények). Link to comment Share on other sites More sharing options...
action74 0 Share Posted November 18, 2009 Köszönöm Pjotr. Újratelepítem, és enged éjezem engedélyezem, hogy feltegye. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts