Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MSI


tyapy

Recommended Posts

tyapy

Sziasztok!

 

Egy olyan problémával fordulok hozzátok, ami már biztos felmerült itt is, (más oldalakon már 2002-es hozzászólásokat találtam a témában), megoldást mégsem találok sehol.

 

Van egy MSI GT 735 -ös gépem, benne Mobility Raedon HD3850-el. Játékok közben rendszeresen kifagy kékhalállal, ati2.dvag -ra hivatkozva. Ez alapján mondhatnám, hogy a videókártya rossz, és ki kell cserélni, de a furcsa, hogy pl. a World of Warcraft gyönyörûen fut úgy, hogy minden maxra van állítva, a gép melegszik, de semmi baja. Ezzel szemben egy régebbi játék is, (pl. Alien vs. Preadator 2) már kifagyasztja. Ha a videókártya lenne hardweresen rossz, vagy melegedne, vagy ilyesmi, és azért nem mûködne, akkor a WOW-nak sem kéne mûködnie, ami sokkal jobban igénybe veszi az egész gépet.

 

Próbáltam drivert is frissíteni, (Catalyst 8.6 van fent), de az újabb verziójú Catalystok szerint nincs is ATI kártyám, ami kompatibilis lenne, szóval csak ezzel a verzióval mûködik.

 

Van még valami ötletetek, hogy mit csináljak? Szervízbe hiába viszem vissza, mert valami mûködik, valami nem, vagyis arra gondolok, hogy hátha valamelyik játék olyan funkciót használ, ami kiakasztja, de lehet, hogy hülyeséget mondok. Szóval remélem megoldható a probléma beállításokkal, csak ötletem sincs hogyan tovább. Tudtok ebben segíteni?

 

Köszönöm válaszaitokat elõre is!

 

Peti.

Link to comment
Share on other sites

Pjotr

Letakarítod a mostani drivert, ráengeded a gépre a Driver Sweeper-t, majd DNA drivert telepítesz. Minden meg fog vele oldódni, vagy ha nem, akkor formáznod is kell.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...