payskin 944 Share Posted April 24, 2009 Majd meséljetek, én azt hiszem megvárom a hivatalosat. RC: 7100.0.winmain_win7rc.090421-1700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted April 25, 2009 HOPPÁCSKA!!! XP Mode consists of the Virtual PC-based virtual environment and a fully licensed copy of Windows XP with Service Pack 3 (SP3). It will be made available, for free, to users of Windows 7 Professional, Enterprise, and Ultimate editions via a download from the Microsoft web site. (That is, it will not be included in the box with Windows 7, but is considered an out-of-band update, like Windows Live Essentials.) Thurrott atyánk leleplez Ez hatalmas húzás, le a kalappal! Még akkor is, ha a régebbi gépeken nem fog menni, mert hardveres virtualizáció-támogatás kell hozzá. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pjotr 9 Share Posted April 25, 2009 32 bites kulcsok: 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73 TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7 64 bites kulcsok: 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3 RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4 D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted April 25, 2009 Mi is egész pontosan ez a Hyper-V? Nem sok mindent találtam róla azon kívül, amit a cikk is említ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted April 25, 2009 Ezek még a legelső beta kulcsok, de a fáma szerint jók lesznek a 7100 RC buildhez is. Nemsoká kiderül, bár nincsenek kétségeim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted April 25, 2009 Most aktiváltam az első 64 bites kulcsot a linkből. Eddig semmi változást nem tapasztalok a 7077-hez képest. ATI driverből itt is csak a DNA-s megy ReadyDriver Plus segítségével. Szerk.: Megvan az első változás - ismét kaptunk 6 új háttérképet. Azaz érzésém már, hogy az MS-nél kirugták a programozókat, és grafikusokat vettek fel helyettük. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted April 25, 2009 Most kezdem belakni. A 7077-hez képest a lemezkezelés gyorsabbnak tûnik, nekem az USB-s meghajtót különösen lustán kezelték a réggebi buildok. Amúgy még nem tapasztaltam változást. Ennek is 2010.03.02 1:59 az élettartama mint a korábbi buildoknak. A korábbi kulcsok jók. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted April 25, 2009 Eddig instabilabbnak tûnik, mint a 7077. Magátol megállt az IE, és a Gadget is. A korábbi verzióknál ez nem fordult elõ. Remélem hamar orvosolják a problémát. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kori 0 Share Posted April 26, 2009 Már a "megszokott" módon a rapidról is tölthető az x86 és a 64bit-es build7100-as változat is. Azért, mint Balázs írta megvárom én is a véglegest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted April 26, 2009 Nekem gyanús, hogy ez egy közbenső kiszivárgott állapot. Nem a kiadásra szánt RC. De nemsokára kiderül. Többen panaszkodnak, hogy nekik bugosabb mint a 7077 build volt. Nekem is letölt agy SiS VGA drivert amitől aztán induláskor teljesen kifagy. Reset után helyrerakja magát, de a drivert mindig felakarja rakni. Driver. <KGigi> Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted April 26, 2009 Tényleg ez lesz az RC. Több RLS Team is megerősítette, hogy az MSDN-ről töltötték le, és osztották vissza a népnek. Szerk.: Tegnap felrakott egy hibajavítást WinUpdateről, azóta problémamentes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted April 27, 2009 Eddig instabilabbnak tűnik, mint a 7077. Magátol megállt az IE, és a Gadget is. Nekem a korábbi verzióknál ritkán előfordult, hogy lefagyott az egész. íl: Reset. Azóta visszavettem a memória órajelet 1066 MHz-re, az időzítés maradt 5-5-5-15. Nincs nálad a gép húzva esetleg? Nekem nem volt semmi problémám a 7100 build működésével eddig. Hacsak az nem, hogy majd cserélnem kell a login screent valami normálisabbra. Két ajánlott frissítést van nálam összesen, egy hálókártya és egy monitor driver. Az automatikus frissítést még nem tettem vissza kézire. Megnézem majd, mit frissített magától. A NOD32 4.0.424 (64 bit) jól működik, igaz ez már a 7057-en is jó volt, ellentétben a korábbi végleges változattal. A Comodo februári tűzfala is oké, bár azt szintén csak a 7057 builden próbáltam rövid ideig. Mintha visszafogta volna a cuccot a Defense+ mellett, de épp csak fel volt rakva. A NOD32 mellett úgy a 4. újraindítással és Tablet PC kinyírással helyreállt a normális boot idő, már csak 47 másodpercet dobott a gadget. Úgy nézem maradok a NOD32 mellett, vagy ha annyira kellene valami külső tűzfal is, akkor az ESS 4.0.424. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KeLa 0 Share Posted April 27, 2009 Kipróbáltam az AVG Internet Security progit rajta de nemsokáig volt fent. Nagyon fogta a gépet, így visszakerült az ESS 4.x.x. Ez fogja legkevésbé, bár a NIS is jó volt, de abból csak a 30 napos próbaverzió volt és lejárt a mandátuma. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted April 27, 2009 Ezt mondom én is. Régebben, amikor a NIS-t próbáltam, a NOD32-höz képest lassított legalább 10 másodpercet a boot időn. A Kaspersky egy tragédia volt ebből a szempontból. A komplett ESS a NOD-hoz képest nem lassít, ahog észrevettem. Nem különösebben tartják jónak a tűzfalát a Matousec tesztben, de ha az op. rendszer saját tűzfala helyett mégis akarunk valamit, az ESS csomag nem olyan rossz választás. Talán jobb, mint a NOD32 a Win7 tűzfalával. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted April 27, 2009 @SkyBird: Nincs tuningolva a gép. Egy HP-Compaq 6820s laptopon használom. Sajnos asztali gépem már jóideje nincs, csak küszködök a garanciával, ha nem telefonálok rájuk állandóan, akkor nem csinálnak semmit sem. Már 1,5 hónapja tesztelik a procit. Állítólag már elküldték a nagykernek. Azt mondták, hogy ilyen gonddal még nem találkoztak, azért tesztelik. Szép. Én meg meddig várjak? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlueGold 1 Share Posted April 27, 2009 Mi is egész pontosan ez a Hyper-V? Nem sok mindent találtam róla azon kívül, amit a cikk is említ. Ezek a 2 magos és ezek a 4 magos Intel processzorok közül a bejelöltek támogatják az "Intel® Virtualization Technology" ami kell a "Hiper-V"-hez. Jellemzõen a "drágább" processzorok-ban van bent a támogatás, céges gépnek irodába általában olcsóbb procival szerelt gépeket szoktak venni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted April 27, 2009 Az én procim tudja a VT-t, de mellette mintha az alaplapnak is tudnia kellene. Gondolom vagy remélem az is tudja. Az Intel nem véletlen áll rá erre, néhány olyan proci is kap VT támogatást, amikben eddig nem volt. Intel: virtualizációs támogatást kap öt Core 2 szériás processzor Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyBird 118 Share Posted April 27, 2009 Tegnap felrakott egy hibajavítást WinUpdaterõl, azóta problémamentes. Nekem nem rakott fel semmit, csak egy Defender adatbázis frissítést, majd mára ebbõl lett egy újabb. Ezen túl 2 opcionális driverfrissítésem lenne, a Realtek hálókártya és a monitor. Ezek szerint, ha neked volt más frissítés is, az valami konfig specifikus vagy driver dolog lehetett. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neo 0 Share Posted April 27, 2009 Mi is egész pontosan ez a Hyper-V? Nem sok mindent találtam róla azon kívül, amit a cikk is említ. Hyper-V Ha a téma komolyabban is érdekel, böngészd át a blog többi hónapjainak cikkeit is! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KGigi 21 Share Posted April 27, 2009 Igazán tartalmas írás, köszönöm a linket, el is mentettem. Szerencsére mindkét gép processzora (T8300 és Q9450) támogatja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted May 1, 2009 Nagy meglepetésre RC állapotban van a magyar. Tegnap este került ki a Connectre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted May 2, 2009 Külsősként honnan tudom elérni a magyart? (Nincs connectes kódom - valaki nem szánna meg? ) Vagy Május 5-én azt is közzéteszik? Szerk.: Sikerült Windows Ecosystem-es kódot szerezni, de ott csak május 5-én fog felkerülni az RC-vel együtt. Ha valakit érdekelne, itt a server változat is fent van. Kód: Win7-3HQW-RF74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted May 3, 2009 A magyar nem nyilvános tesztelésû, legjobb tudomásom szerint nem lesz fent. Legalábbis eddig sosem volt az. Már az is óriási elõrelépés, hogy ezek szerint nem támasztottak mennyiségi korlátot a tesztelõkkel szemben. A Vistát csak 15-en tesztelhették. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[OP]Destroy-man 160 Share Posted May 4, 2009 Tesztelték azt többen is. A HUN MUI 2 napos késéssel szivárgott ki A Vistához torrent oldalakon, mint az a Connectre felkerült. Én számítok rá, hogy megint kiszivárog. Én egyébként bízok benne, hogy az Ecosystemen is kint lesz, mivel a betához is vannak kint MUI csomagok, amiket az MS alapból nem tett közzé. Igaz, nem sok van. Meg tudnád mondani, hogy mi a pontos neve a connecten, ahol a hun mui van? Hátha a barátom (google) ad hozzá kódot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 944 Author Share Posted May 4, 2009 Windows 7 Beta Program / Windows 7 Internation Beta (Hungarian). Nem hiszem, hogy lesz hozzá meghívó, nem így működött a dolog. "Bentről" raktak bele minket. Amúgy a tesztelésen nem azt értem, hogy letöltjük, felrakjuk és villogunk azzal, hogy magyar nyelvű Windows 7 bétánk van, hanem azt, hogy több, mint száz hibát talált meg és jelentett le az a 15 ember a két hét alatt, amik nagy része ki is lett javítva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts