Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Az RC-tõl az RTM-ig (build 7100+)

Recommended Posts

Posted

Majd meséljetek, én azt hiszem megvárom a hivatalosat.

RC: 7100.0.winmain_win7rc.090421-1700

Posted

HOPPÁCSKA!!! :o

XP Mode consists of the Virtual PC-based virtual environment and a fully licensed copy of Windows XP with Service Pack 3 (SP3). It will be made available, for free, to users of Windows 7 Professional, Enterprise, and Ultimate editions via a download from the Microsoft web site. (That is, it will not be included in the box with Windows 7, but is considered an out-of-band update, like Windows Live Essentials.)

Thurrott atyánk leleplez

Ez hatalmas húzás, le a kalappal! Még akkor is, ha a régebbi gépeken nem fog menni, mert hardveres virtualizáció-támogatás kell hozzá.

Posted
32 bites kulcsok:
  • 6JKV2-QPB8H-RQ893-FW7TM-PBJ73
  • TQ32R-WFBDM-GFHD2-QGVMH-3P9GC
  • GG4MQ-MGK72-HVXFW-KHCRF-KW6KY
  • 4HJRK-X6Q28-HWRFY-WDYHJ-K8HDH
  • QXV7B-K78W2-QGPR6-9FWH9-KGMM7
64 bites kulcsok:
  • 7XRCQ-RPY28-YY9P8-R6HD8-84GH3
  • RFFTV-J6K7W-MHBQJ-XYMMJ-Q8DCH
  • 482XP-6J9WR-4JXT3-VBPP6-FQF4M
  • JYDV8-H8VXG-74RPT-6BJPB-X42V4
  • D9RHV-JG8XC-C77H2-3YF6D-RYRJ9
Posted

Mi is egész pontosan ez a Hyper-V? Nem sok mindent találtam róla azon kívül, amit a cikk is említ.

Posted

Ezek még a legelső beta kulcsok, de a fáma szerint jók lesznek a 7100 RC buildhez is. :igen:

Nemsoká kiderül, bár nincsenek kétségeim.

[OP]Destroy-man
Posted

Most aktiváltam az első 64 bites kulcsot a linkből. :) Eddig semmi változást nem tapasztalok a 7077-hez képest. :)

ATI driverből itt is csak a DNA-s megy ReadyDriver Plus segítségével. :)

Szerk.: Megvan az első változás - ismét kaptunk 6 új háttérképet. :P Azaz érzésém már, hogy az MS-nél kirugták a programozókat, és grafikusokat vettek fel helyettük. :P

Posted

Most kezdem belakni. A 7077-hez képest a lemezkezelés gyorsabbnak tûnik, nekem az USB-s meghajtót különösen lustán kezelték a réggebi buildok. Amúgy még nem tapasztaltam változást. Ennek is 2010.03.02 1:59 az élettartama mint a korábbi buildoknak.

A korábbi kulcsok jók.

[OP]Destroy-man
Posted

Eddig instabilabbnak tûnik, mint a 7077. :S Magátol megállt az IE, és a Gadget is. A korábbi verzióknál ez nem fordult elõ. Remélem hamar orvosolják a problémát.

Posted

Már a "megszokott" módon a rapidról is tölthető az x86 és a 64bit-es build7100-as változat is. Azért, mint Balázs írta megvárom én is a véglegest. ;)

Posted

Nekem gyanús, hogy ez egy közbenső kiszivárgott állapot. Nem a kiadásra szánt RC. De nemsokára kiderül.

Többen panaszkodnak, hogy nekik bugosabb mint a 7077 build volt. Nekem is letölt agy SiS VGA drivert amitől aztán induláskor teljesen kifagy. Reset után helyrerakja magát, de a drivert mindig felakarja rakni.

Driver. <KGigi>

[OP]Destroy-man
Posted

Tényleg ez lesz az RC. Több RLS Team is megerősítette, hogy az MSDN-ről töltötték le, és osztották vissza a népnek.

Szerk.: Tegnap felrakott egy hibajavítást WinUpdateről, azóta problémamentes. :)

Posted
Eddig instabilabbnak tűnik, mint a 7077. :S Magátol megállt az IE, és a Gadget is.

Nekem a korábbi verzióknál ritkán előfordult, hogy lefagyott az egész. :nyíl: Reset.

Azóta visszavettem a memória órajelet 1066 MHz-re, az időzítés maradt 5-5-5-15.

Nincs nálad a gép húzva esetleg?

:oké: Nekem nem volt semmi problémám a 7100 build működésével eddig. Hacsak az nem, hogy majd cserélnem kell a login screent valami normálisabbra.

Két ajánlott frissítést van nálam összesen, egy hálókártya és egy monitor driver.

:hátpersze: Az automatikus frissítést még nem tettem vissza kézire. Megnézem majd, mit frissített magától.

A NOD32 4.0.424 (64 bit) jól működik, igaz ez már a 7057-en is jó volt, ellentétben a korábbi végleges változattal.

A Comodo februári tűzfala is oké, bár azt szintén csak a 7057 builden próbáltam rövid ideig. Mintha visszafogta volna a cuccot a Defense+ mellett, de épp csak fel volt rakva.

A NOD32 mellett úgy a 4. újraindítással és Tablet PC kinyírással helyreállt a normális boot idő, már csak 47 másodpercet dobott a gadget.

Úgy nézem maradok a NOD32 mellett, vagy ha annyira kellene valami külső tűzfal is, akkor az ESS 4.0.424.

Posted

Kipróbáltam az AVG Internet Security progit rajta de nemsokáig volt fent. Nagyon fogta a gépet, így visszakerült az ESS 4.x.x. Ez fogja legkevésbé, bár a NIS is jó volt, de abból csak a 30 napos próbaverzió volt és lejárt a mandátuma.

Posted

:yeah: Ezt mondom én is.

Régebben, amikor a NIS-t próbáltam, a NOD32-höz képest lassított legalább 10 másodpercet a boot időn. A Kaspersky egy tragédia volt ebből a szempontból.

A komplett ESS a NOD-hoz képest nem lassít, ahog észrevettem.

Nem különösebben tartják jónak a tűzfalát a Matousec tesztben, de ha az op. rendszer saját tűzfala helyett mégis akarunk valamit, az ESS csomag nem olyan rossz választás.

Talán jobb, mint a NOD32 a Win7 tűzfalával.

[OP]Destroy-man
Posted

@SkyBird: Nincs tuningolva a gép. Egy HP-Compaq 6820s laptopon használom.

Sajnos asztali gépem már jóideje nincs, csak küszködök a garanciával, ha nem telefonálok rájuk állandóan, akkor nem csinálnak semmit sem. :S Már 1,5 hónapja tesztelik a procit. :S Állítólag már elküldték a nagykernek. Azt mondták, hogy ilyen gonddal még nem találkoztak, azért tesztelik. :) Szép. Én meg meddig várjak? :gonosz:

Posted
Mi is egész pontosan ez a Hyper-V? Nem sok mindent találtam róla azon kívül, amit a cikk is említ.

Ezek a 2 magos és ezek a 4 magos Intel processzorok közül a bejelöltek támogatják az "Intel® Virtualization Technology" ami kell a "Hiper-V"-hez.

Jellemzõen a "drágább" processzorok-ban van bent a támogatás, céges gépnek irodába általában olcsóbb procival szerelt gépeket szoktak venni :D.

Posted
Tegnap felrakott egy hibajavítást WinUpdaterõl, azóta problémamentes. :)

:hááát: Nekem nem rakott fel semmit, csak egy Defender adatbázis frissítést, majd mára ebbõl lett egy újabb.

Ezen túl 2 opcionális driverfrissítésem lenne, a Realtek hálókártya és a monitor.

Ezek szerint, ha neked volt más frissítés is, az valami konfig specifikus vagy driver dolog lehetett. :hmm:

Posted

Hyper-V

Ha a téma komolyabban is érdekel, böngészd át a blog többi hónapjainak cikkeit is!

Posted

Igazán tartalmas írás, köszönöm a linket, el is mentettem. ;) Szerencsére mindkét gép processzora (T8300 és Q9450) támogatja. :)

Posted

Nagy meglepetésre RC állapotban van a magyar. Tegnap este került ki a Connectre.

[OP]Destroy-man
Posted

Külsősként honnan tudom elérni a magyart? (Nincs connectes kódom - valaki nem szánna meg? :) ) Vagy Május 5-én azt is közzéteszik?

Szerk.: Sikerült Windows Ecosystem-es kódot szerezni, de ott csak május 5-én fog felkerülni az RC-vel együtt. :)

Ha valakit érdekelne, itt a server változat is fent van.

Kód: Win7-3HQW-RF74

Posted

A magyar nem nyilvános tesztelésû, legjobb tudomásom szerint nem lesz fent. Legalábbis eddig sosem volt az. Már az is óriási elõrelépés, hogy ezek szerint nem támasztottak mennyiségi korlátot a tesztelõkkel szemben. A Vistát csak 15-en tesztelhették.

[OP]Destroy-man
Posted

Tesztelték azt többen is. A HUN MUI 2 napos késéssel szivárgott ki A Vistához torrent oldalakon, mint az a Connectre felkerült. Én számítok rá, hogy megint kiszivárog.

Én egyébként bízok benne, hogy az Ecosystemen is kint lesz, mivel a betához is vannak kint MUI csomagok, amiket az MS alapból nem tett közzé. Igaz, nem sok van.

Meg tudnád mondani, hogy mi a pontos neve a connecten, ahol a hun mui van? Hátha a barátom (google) ad hozzá kódot. :P

Posted

Windows 7 Beta Program / Windows 7 Internation Beta (Hungarian). Nem hiszem, hogy lesz hozzá meghívó, nem így működött a dolog. "Bentről" raktak bele minket.

Amúgy a tesztelésen nem azt értem, hogy letöltjük, felrakjuk és villogunk azzal, hogy magyar nyelvű Windows 7 bétánk van, hanem azt, hogy több, mint száz hibát talált meg és jelentett le az a 15 ember a két hét alatt, amik nagy része ki is lett javítva.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...