zorzy Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 Sziasztok! Nemrég vettem egy nokia e63ast. Első amit nem találok, hol kell kikapcsolnia bekapcsolási vagy üdvözlő hangot? És, hogy lehet a sim névjegyzéket alapértelmezetté tenni? Nem használtam még symbian telefont.
Wiezner István Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Szia! Sajnos nem volt dolgom még E63-assal, így nem tudok pontos utasításokat adni. Letöltöttem a kézikönyvet, ez alapján tippelgetek: 1) Üdvözlõ hang: Opciók/Testreszabás/Figyelmezt. hangok 2) Sim-névjegyzék: Opciók/Beálítások/Alapért. névjegylista Remélem tudtam segíteni .
zorzy Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Köszönöm. Közben kiderült a nokiától, hogy az üdvözlõ hangot önmagába nem lehet kikapcsol, mint az s40 telefonoknál. És a sim neveket nem tudja alapértelmezetten kezelni. Ezek a simbiyan korláta.
zorzy Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 Túlteszem valahogy rajta magam, azért jó kis telefon. Köszönöm a választ.
zorzy Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Sziasztok Szeretném ha ajánlanátok, nekem (és másoknak) egy jó ingyenes, egyszerû vírusirtó+tûzfal páros symbianra. Köszönöm.
Wiezner István Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Helló! Jól leinformálható, ingyenes vírusirtót nem igazán találni, de többek közt a Kaspersky és az F-Secure is kínál antivírust Symbian S60-ra.
nagyjani Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 F-secure a Nokiától letölthetõ, az rá az ajánlott.
Recommended Posts