Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Interneten elérni másik gépet

Recommended Posts

Posted

Egy nagy problémám van. Remélem tud valaki segíteni.

3 számítógépem van, és szeretném hogy neten keresztül el tudjam érni, vagy az egyikkel mind a kettõt.

Az 1 - Chello-n keresztül kapcsolódik a netre

A mások 2 T-online-os, már eleve megosztott neten, routeren keresztül.

Mit kell feltelepítenem a 2 gépre hogy el tudjam érni bárhol bármikor az adatokat róluk?

Biztos van erre valami program amit mint szerverként feltelepítek a 2 gépre és kliensként a harmadikra, akkor el tudom érni.

Vagy nem?

Bocs a hülye fogalmazásért..... :)

A segítséget elõre is köszi!!!

Posted

Valamelyik VNC-re van szükséged.

• 8 months later...
Posted

Sziasztok.

Nekem is az lenne a problémám, hogy el szeretnék érni egy másik gépet neten keresztül.

Amit el szeretnék érni, azon vista business van, a másikon meg windows 7 prof.

Amit el szeretneék érni, azon a következő beállítást gondoltam:számítógép>tulajdonság>távoli beállítások>ott a csak hálózati szintű hitelesítést alkalmazó....(3.rádiógomb).Majd a felhasználók kijelölése,és ott beírom a másik gép teljes nevét.

Aztán szintén az elérni kívánt gépen bejelölöm, a távoli asztal kis kockáját.

Amásik gépen meg a távoli asztal kapcsolatnál beírom az elérni kívánt gép IP címét.Ezt a http://lacy.hu/?ip címen meg tudom nézni. Illetve beírom annak a gépnek a teljes nevét.

Ezek után csatlakozhatok, vagy nem?

Ezt nem tudom, illetve nem vagyok benne biztos.

Csak azért kérdezem, hogy jó e ez a beállítás, mert elég messze van a másik gép, és azt nem tudom megtenni, hogy oda vissza utazgatok. :D

Előre is köszi a segítséget.

Posted

Elvileg mennie kell, de nem ajánlom erre a célra a Windows beépített megoldását, sok gond van vele. Tedd fel mindkét gépre a TeamViewert, így egy számsor beírásával minden tökéletes lesz.