laleeee Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 Egy nagy problémám van. Remélem tud valaki segíteni. 3 számítógépem van, és szeretném hogy neten keresztül el tudjam érni, vagy az egyikkel mind a kettõt. Az 1 - Chello-n keresztül kapcsolódik a netre A mások 2 T-online-os, már eleve megosztott neten, routeren keresztül. Mit kell feltelepítenem a 2 gépre hogy el tudjam érni bárhol bármikor az adatokat róluk? Biztos van erre valami program amit mint szerverként feltelepítek a 2 gépre és kliensként a harmadikra, akkor el tudom érni. Vagy nem? Bocs a hülye fogalmazásért..... A segítséget elõre is köszi!!!
D.M101 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Sziasztok. Nekem is az lenne a problémám, hogy el szeretnék érni egy másik gépet neten keresztül. Amit el szeretnék érni, azon vista business van, a másikon meg windows 7 prof. Amit el szeretneék érni, azon a következő beállítást gondoltam:számítógép>tulajdonság>távoli beállítások>ott a csak hálózati szintű hitelesítést alkalmazó....(3.rádiógomb).Majd a felhasználók kijelölése,és ott beírom a másik gép teljes nevét. Aztán szintén az elérni kívánt gépen bejelölöm, a távoli asztal kis kockáját. Amásik gépen meg a távoli asztal kapcsolatnál beírom az elérni kívánt gép IP címét.Ezt a http://lacy.hu/?ip címen meg tudom nézni. Illetve beírom annak a gépnek a teljes nevét. Ezek után csatlakozhatok, vagy nem? Ezt nem tudom, illetve nem vagyok benne biztos. Csak azért kérdezem, hogy jó e ez a beállítás, mert elég messze van a másik gép, és azt nem tudom megtenni, hogy oda vissza utazgatok. Előre is köszi a segítséget.
KGigi Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Elvileg mennie kell, de nem ajánlom erre a célra a Windows beépített megoldását, sok gond van vele. Tedd fel mindkét gépre a TeamViewert, így egy számsor beírásával minden tökéletes lesz.
Recommended Posts