Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Laptop billentyûzet hiba

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

A laptommal msneztem a minap és a hatékonyabb gépelés végett csatlakoztattam usbn egy sima billentyûzetet.

Miután csatlakozott az eszköz, észrevetem, hogy a laptop saját billentyûzete nem azokat a karaktereket jeleníti meg, amelyeket kellene. pl.: az u betû helyett 4-est m helyett 0-át ír látszólag teljesen logikátlanul.

Többszöri újraindítás az usb billentyûzet lehúzása és az illesztõprogram régebbi változatára visszaállás sem szüntette meg a problémát. Én ilyet még nem láttam... :nem:

Ha van ötletetek akkor azt szívesen fogadom. Elõre is köszi!

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
zongorista
Posted

Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Nem voltam otthon és egy asztali gépről beléptem a laptopomra távoli asztal csatlakozással na most mikor hazaértem azt tapasztaltam hogy a billentyűzetem el állítódót

szóval össze-vissza ír mindent valamelyik, betűk helyett számokat ír hogy tudnám ezt megcsinálni? Már próbáltam hogy vezérlőpult billentyűzet azt írja szabványos 101/102gombos vagy microsoft natural ps/2 billentyűzet. Szóval nem jutottam semmire.

Posted

Kapcsold ki a num lock -ot. (De ha visszaolvasnál egy picit, feljebb már linkelve van a válasz).