barb1 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Sziasztok! A laptommal msneztem a minap és a hatékonyabb gépelés végett csatlakoztattam usbn egy sima billentyûzetet. Miután csatlakozott az eszköz, észrevetem, hogy a laptop saját billentyûzete nem azokat a karaktereket jeleníti meg, amelyeket kellene. pl.: az u betû helyett 4-est m helyett 0-át ír látszólag teljesen logikátlanul. Többszöri újraindítás az usb billentyûzet lehúzása és az illesztõprogram régebbi változatára visszaállás sem szüntette meg a problémát. Én ilyet még nem láttam... Ha van ötletetek akkor azt szívesen fogadom. Elõre is köszi!
zongorista Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Nem voltam otthon és egy asztali gépről beléptem a laptopomra távoli asztal csatlakozással na most mikor hazaértem azt tapasztaltam hogy a billentyűzetem el állítódót szóval össze-vissza ír mindent valamelyik, betűk helyett számokat ír hogy tudnám ezt megcsinálni? Már próbáltam hogy vezérlőpult billentyűzet azt írja szabványos 101/102gombos vagy microsoft natural ps/2 billentyűzet. Szóval nem jutottam semmire.
Csaba_# Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Kapcsold ki a num lock -ot. (De ha visszaolvasnál egy picit, feljebb már linkelve van a válasz).
Recommended Posts