Szerdahelyi Gergely Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Van egy Office 2007 SB-em. Ezt szeretném áttelepíteni egy új gépre. Az lenne a kérdésem, hogy az áttelepítés hogyan megy? Leszedem a régi géprõl és felteszem az újra? De ilyen alapon megmaradhatna a régin is, ha nincs netkapcsolata Ezért gondolom bonyolultabbnak a dolgot. Az Office menüjében viszont nem láttam át- vagy kiregisztráló részt.
kori Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Nézd meg a regisztrációs kódot és azzal már telepítheted másik gépre.
Szerdahelyi Gergely Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 A dobozon lévõ kód? (Ugyanaz amivel a régi gépre telepítettem)
Szerdahelyi Gergely Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 Köszönöm. Azt hittem valami áttelepítési procedúra lesz...
payskin Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 De ilyen alapon megmaradhatna a régin is, ha nincs netkapcsolata Persze, de nem attól legális az Office, hogy van-e netkapcsolata vagy sem. :!: Viszont azt tudod, hogy a dobozos Small Business változatot akár hivatalosan felrakhatod 2 gépre? A licenc megengedi, hogy egy asztali és egy noteszgépre is felrakd, ha mindkét gép a te tulajdonodban van és biztosítod, hogy egyszerre csak az egyik van használatban! Benne van a licencszerzõdésben, csak el kell olvasni.
Recommended Posts