gpetike Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Sziasztok! Szeretném a véleményeteket kérni, hogy milyen dvd író programot használjak, ami megbízható, nagyon jó és a kezelése sem extra bonyolult ? Elõre is köszönöm a véleményeteket. Sziasztok, Peti
Lalolib Posted January 31, 2009 Posted January 31, 2009 Általában egyik sem bonyolult. Függ a választás attól is, hogy igazából mire is akarod használni. Ingyenes vagy fizetõs legyen? Mivel nagyon sok program van forgalomban, ez nagyon szubjektív vélemény. Amit én ajánlanék: Ingyenes: FinalBurner Free (tud magyarul, CD/DVD/BluRay, adat, zene, videó írási lehetõség, ISO kezelés) Fizetõs: Cyberlink Power2Go 6 (szerintem a legjobb, ha Vistát használsz, remek minialkalmazással rendelkezik).
gpetike Posted January 31, 2009 Author Posted January 31, 2009 Szia! Nekem XP-m van és 99%-ban DVD formátumú filmeket írnék. Fizetõs és ingyenes változat is érdekel, szóval nem rettenek meg attól, ha a legjobb progi éppen egy fizetõs, de nézzük meg az elsõ három legjobbat Amúgy perpillanat Nero 6-om van, de nem mindíg írja ki jól a filmeket Elõre is köszönöm a választ. A Cyberlink termékei közül, azon kívül, amit Te említettél, a DVD Suite és a PowerCinema mire jó? Elõre is köszönöm a választ. Szia, Peti
Lalolib Posted February 1, 2009 Posted February 1, 2009 A Cyberlink DVD Suite valószínûleg a legjobb multimédiás válogatás! Hasonló a komplett Nero 8-hoz. Minden benne van ami a multimédiás alkalmazásokhoz kell. Nem sorolom fel, hogy mitl tud, nézd meg ezt az összehasonlítást: http://www.cyberlink.com/multi/products/main_33_en_US.html A PowerCinema egy média center, ügyes darab, de olyan sok értelmét én nem látom az ilyen programoknak.
Recommended Posts