Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok!

Szeretném a véleményeteket kérni, hogy milyen dvd író programot használjak, ami megbízható, nagyon jó és a kezelése sem extra bonyolult :)? Elõre is köszönöm a véleményeteket.

Sziasztok,

Peti

Posted

Általában egyik sem bonyolult. Függ a választás attól is, hogy igazából mire is akarod használni. Ingyenes vagy fizetõs legyen?

Mivel nagyon sok program van forgalomban, ez nagyon szubjektív vélemény. Amit én ajánlanék:

Ingyenes: FinalBurner Free (tud magyarul, CD/DVD/BluRay, adat, zene, videó írási lehetõség, ISO kezelés)

Fizetõs: Cyberlink Power2Go 6 (szerintem a legjobb, ha Vistát használsz, remek minialkalmazással rendelkezik).

Posted

Szia!

Nekem XP-m van és 99%-ban DVD formátumú filmeket írnék. Fizetõs és ingyenes változat is érdekel, szóval nem rettenek meg attól, ha a legjobb progi éppen egy fizetõs, de nézzük meg az elsõ három legjobbat :) Amúgy perpillanat Nero 6-om van, de nem mindíg írja ki jól a filmeket :( Elõre is köszönöm a választ.

A Cyberlink termékei közül, azon kívül, amit Te említettél, a DVD Suite és a PowerCinema mire jó?

Elõre is köszönöm a választ.

Szia,

Peti

Posted

A Cyberlink DVD Suite valószínûleg a legjobb multimédiás válogatás! Hasonló a komplett Nero 8-hoz. Minden benne van ami a multimédiás alkalmazásokhoz kell.

Nem sorolom fel, hogy mitl tud, nézd meg ezt az összehasonlítást:

http://www.cyberlink.com/multi/products/main_33_en_US.html

A PowerCinema egy média center, ügyes darab, de olyan sok értelmét én nem látom az ilyen programoknak.