BogDySign 0 Share Posted January 25, 2009 Üdvözlet Spányik Úrnak! Újra kellett telepítenem az XP-t, meg merevlemezt is cseréltem nagyobbra, s közben az install könyvtárból valahogy eltûnt a PanoramaMaker 3, az ArcSoft-tól. Hál' Istennek a reg no. megmaradt, még 2006. 08. 12. regisztráltam, de átnézve az akkori mellékleteket nem találom a lemezeken a programot. Kérésem lenne, ha megírnák, hogy melyik havi melékleten van a program. Azóta is használtam, most letöltöttem a 4est, jó lenne, csak egy idõ után le fog állni, s megvenni meg nem tudom. Ilyen ingyenesrõl meg nem tudok. Üdv Bogdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
payskin 949 Share Posted January 25, 2009 Én is üdvözletem, de az újságot illetve mellékletet illető kérdésekben sajnos továbbra sem tudok segíteni. Tekintve, hogy a szerkesztőség csak piros betűs ünnepeken látogat a fórumra, a legtöbb esélyt a velemeny kukac pcworld pont hu e-mail címre küldött levélben látom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mizsi 4 Share Posted January 26, 2009 Ez biztos, hogy PcWorld CD/DVD mellékleten volt? Mert 2005. májusáig visszanéztem a mellékleteken, és nem találtam ilyen programot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheSaurus 0 Share Posted January 26, 2009 Saját katalógusom szerint a 2005 májusin és júliusin is rajta van. Utóbbi biztos, hogy DVD, elõbbi talán CD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted January 26, 2009 Hogy melyik mellékleten volt, azt nem tudom, de az biztos, hogy a 2005. júliusi számban volt róla egy egyoldalas cikk. Ami (szinte) biztos, hogy teljes változat nem volt rajta a lemezmellékleten. Már csak azért sem, mert az extrém sokba került volna, hogy az aktuális verziót odaadja az ArcSoft. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pityu56 0 Share Posted January 26, 2009 Itt letöltheted: http://www.onlinedown.com/detail/2398.htm#download üdv. pityu56. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts