Jump to content
GSForum - Segélyvonal

PanoramaMaker 3

Recommended Posts

Posted

Üdvözlet Spányik Úrnak!

Újra kellett telepítenem az XP-t, meg merevlemezt is cseréltem nagyobbra, s közben az install könyvtárból valahogy eltûnt a PanoramaMaker 3, az ArcSoft-tól.

Hál' Istennek a reg no. megmaradt, még 2006. 08. 12. regisztráltam, de átnézve az akkori mellékleteket nem találom a lemezeken a programot.

Kérésem lenne, ha megírnák, hogy melyik havi melékleten van a program. Azóta is használtam, most letöltöttem a 4est, jó lenne, csak egy idõ után le fog állni, s megvenni meg nem tudom. Ilyen ingyenesrõl meg nem tudok.

Üdv Bogdy

Posted

Én is üdvözletem, de az újságot illetve mellékletet illető kérdésekben sajnos továbbra sem tudok segíteni. Tekintve, hogy a szerkesztőség csak piros betűs ünnepeken látogat a fórumra, a legtöbb esélyt a

velemeny kukac pcworld pont hu

e-mail címre küldött levélben látom. :(

Posted

Ez biztos, hogy PcWorld CD/DVD mellékleten volt? Mert 2005. májusáig visszanéztem a mellékleteken, és nem találtam ilyen programot.

Posted

Saját katalógusom szerint a 2005 májusin és júliusin is rajta van. Utóbbi biztos, hogy DVD, elõbbi talán CD.

Posted

Hogy melyik mellékleten volt, azt nem tudom, de az biztos, hogy a 2005. júliusi számban volt róla egy egyoldalas cikk. Ami (szinte) biztos, hogy teljes változat nem volt rajta a lemezmellékleten. Már csak azért sem, mert az extrém sokba került volna, hogy az aktuális verziót odaadja az ArcSoft.