kiszseeeee 0 Share Posted January 20, 2009 Sziasztok Ha megnézitek ezt a linket akkor ott látható egy olyan script (vagy ki tudja mi ), hogy amikor ráviszem az egeret a bringára, akkor bal oldalt kinagyítva mutatja azt a részletet. Hasonló megoldást szeretnék megvalósítani egy weblapon, de eddig nem találtam semmi hasznosat. Várom az ötleteket, forrásokat Elõre is köszönöm Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 20, 2009 Itt megvásárolhatod a java komponenst. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted January 20, 2009 Az ötlet egyszerû - a szép megvalósítás már kevésbé. Két kép van: az egyik, amin mozgatod az egeret és a "nagyítás", vagyis a nagyobb kép, amit egy DIV-en belül mozgatsz annak függvényében, hogy a kicsin hol van éppen az egér. Ha nem céges honlapon akarod használni, akkor ingyen van az arpsoft által javasolt JS-csomag (@arpsoft: Java != JavaScript), ha pedig céges honlapra kell, akkor is kevesebb mint 10 ezerért megveheted (a munkaidõd valószínûleg többe van ilyenkor). A "gyári" megoldás elõnye, hogy sok mindent nagyon szépen old meg, hátránya - túl azon, hogy esetleg fizetni kell érte -, hogy nehezebb testre szabni (a forrást szépen elkódolták ). Egyébként némi trükközéssel JavaScript nélkül is meg lehet oldani (ha nem is ilyen szépen), mindössze a képek megfelelõ darabolásával és CSS-sel. (Balázst el lehet kezdeni nyúzni, hogy mutassa be a Websuliban .) Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 20, 2009 Jóvanna. Szoktam tévedni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszseeeee 0 Author Share Posted January 21, 2009 Itt megvásárolhatod a java komponenst. Köszönöm szépen a segítséget. Céges honlapon lesz, idõ pedig nincs túl sok, így szerintem marad a vásárlás. Túl lehet élni azt a 37$-os árat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiszseeeee 0 Author Share Posted January 21, 2009 A "gyári" megoldás elõnye, hogy sok mindent nagyon szépen old meg, hátránya - túl azon, hogy esetleg fizetni kell érte -, hogy nehezebb testre szabni (a forrást szépen elkódolták ). Leszedtem a Magic Zoom kipróbálható verzióját és hát tényleg elég szépen néz ki a js kód Ezt nagyon bonyolult lenne értelmes alakra visszavezetni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giraffe1 0 Share Posted January 21, 2009 Jóvanna. Szoktam tévedni. A Giraffe-nak is négy lába van, mégis nagyon pofára tud esni. Leszedtem a Magic Zoom kipróbálható verzióját és hát tényleg elég szépen néz ki a js kód Ezt nagyon bonyolult lenne értelmes alakra visszavezetni ? Természetesen fejlesztés közben ez nem így néz ki, csak vannak programok, amikkel pont azért kódolják így el, hogy ne lopják ki a komplett forrást. Némi segítséggel és szerkesztgetéssel vissza lehetne alakítani normálisra, csak kérdés, hogy ér-e annyit... Azért, ha nem felejtem el, a témára még vissza fog térni a websuli... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts