Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Samsung SGH-C260 probléma

Csaba_#

Recommended Posts

Csaba_#

Üdv mindenkinek!

Kereszt anyunak van egy Samsung SGH-C260 telefonja, az vele probléma, hogy ha Őt hívják, akkor csak kb 4-szer csörög ki, majd megszakítja a vonalat. Ez elég kellemetlen egy zajos buszon, vagy a még zajosabb munkahelyén. A csörgés észlelése után, arra sincs ideje, hogy kivegye a táskájából, vagy a zsebéből.

A menüjében semmi rá utáló beállítást nem találtam.

Ezen a készüléken a gyáriakon, kívül semmi más csengőhangot nem lehet beállítani.

Próbálkoztam volna gyári beállítások visszaállításával, de az ehhez szükséges gyári jelszót, nem találtam meg a készülék dokumentációjában. :S (különben sem hiszem, hogy ez lenne a probléma :hááát: )

Kártyafüggő készülék (T-Mobile/Domino)

Neonka

Szia a problémád szerintem nem a készülékben van vagyis annak a beállitásával van probléma. A gondot valoszinüleg a hangposta bekapcsolása a gond. és ezért szakad meg pár csörgés után. Tehát a problémát a T-mobile tudja megoldani azzal hogy kikapcsolja vagy te állitasz egy kicsit a hivásbeállitásokon hogy mit csináljon a telefon ha nem válaszol senki se. pl foglaltatjelezen vagy hangposta kapcsoljaon vagy azt jeleze hogy megszakad. Remélem tudtam neked segiteni. Sok sikert hozzá

Csaba_#

Köszi a segítséget! Ez volt a baj.

Innen látszik, hogy nem vagyok nagy telefon guru. :upsz: Ami nem csoda, hisz gyûlölöm õket. Csak akkor vágom zsebre, ha elhagyom a községet.

Neonka

Szia örülök hogy segithetem.