Mycronet 0 Share Posted January 15, 2009 Sziasztok Ilyen topikot nem találtam, ezért nyitottam. Szóval arról lenne szó, hogy itt van ez a kód (media player) vezérlõ: <?php if ($allMatch == 1) { $fp = fopen("play.asx", "w+"); fwrite($fp, "<ASX version = 3.0>"); fclose($fp); $n = 0; for($dbCount=0; $dbCount < $formCount; $dbCount++) { $connection = odbc_connect("USER","PASS",""); $sql = "select * from pokerTTS where Text = '$tts[$n]'"; $sql_result = odbc_exec($connection, $sql); $location = odbc_result($sql_result, 'Address'); //$word = odbc_result($sql_result, 'Text'); echo $location; echo "<br>"; $fp = fopen("play.asx", "a"); fputs($fp, "<Entry><Ref href = \"$location\" /></Entry>"); fclose($fp); $n = $n + 1; } $fp = fopen("play.asx", "a"); fputs($fp, "</ASX>"); fclose($fp); ?> <div align="center"> <OBJECT ID="mediaplayer" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701" STANDBY="Loading Microsoft Windows media player components..." TYPE="application/x-oleobject"> <PARAM NAME="fileName" VALUE="0.avi"> <PARAM NAME="animationatStart" VALUE="false"> <PARAM NAME="transparentatStart" VALUE="false"> <PARAM NAME="autoStart" VALUE="false"> <PARAM NAME="showControls" VALUE="true"> </OBJECT> </div> <? } ?> Amire én külsõleg szeretnék hivatkozni, mint az ûrlapoknál <?php include('valami/valami'); ?> Hû remélem érthetõen fogalmaztam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arpsoft 12 Share Posted January 15, 2009 És mi a problémád? Az egész kódból készítesz egy függvényt, eltárolod egy fájlba, inkludálod, meghívod, aztán vagy megy vagy nem. A szolgáltatók szerverein elég ritkán engedélyezett a fájlkezelõ függvények használata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts