Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hardware Monitor a desktopra

Matoka

Recommended Posts

Matoka

Sziasztok

Elég nehéz kérdésem volna hozzátok. :(

Egy programot keresek, amely kb 2 éve láthatta meg a napvilágot.

A PC-World CD mellékletén is megtalálható volt az a kis egyszerû(!) rendszerállapot figyelõ program, amely tetszõleges adatokat tetszõleges formában az asztalon jelenítette meg.

Pontosabban:

A program nem a tálcán, sem pedig egy külön alblakban, vagy akár egy oldalsávon húzta meg magát, így nem csökkentette a képernyõ méretét.

A program futása során kizárólag karakterekkel 2 vagy több sorban választható betûtípus, betüszín és átlátszóság melett írja ki a CPU, vagy alaplap hõmérsékletét.

Ha valaki találkozott ezzel a progival, vagy látott hasonló - egyszerû kicsi(!) - rendszerfigyelõ szoftverrel, nagyon meghálálnám azt valamien formában.

Elõre is köszönöm segítségeteket. :ötlet:

Mato

arpsoft

Szerintem a Sysinternals BGInfo programjára gondolsz.

• 8 months later...
Get_in_the_Game

Sziasztok! Nem tudtam hova írjak, új topicot nem akartam nyitni. Egy olyan progit keresek, ami megmondja nekem, hogy mely programok írnak/olvasnak a merevlemezre. Ugyanis nekem valami folyamatosan ír rá, és már mindent lekapcsoltam, vírusirtót, csomó szolgáltatást leállítottam, de még akkor is kb másodpercenként ír rá valamit. Szeretném megtalálni mi ez, mert nagyon zavar, hogy nem lehet beállítani, hogy a vinyó üresjáratban lekapcsoljon. HD Sentinel van fent, de õ csak annyit tud megmondani, hogy írási folyamat zajlik.