Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Hp Deskjet D1360

Recommended Posts

Posted

Hello mindenki!

Remélem találok itt valakit, aki érdemben fog tudni segíteni, ezeddig csak jó tapasztalataim voltak..

Nos a történet a következõ. Egy jó ideje nem használtam már a nyomtatót, mert ki volt fogyva. A masina egyébként egy Hp Deskjet D1360.

Itt a karácsony, kellettek volna némi fényképek.

Fotópapír, illetve EREDETI, hologrammos HP patronok beszerzése.

patroncsere, majd nyomtatás.

Mellékletben a nyomtatási kép. Olyan 3-4 cm-enként olyan, mintha megcsúszás, vagy kihagyás, vagy nemtudommi lenne.

Ez a tesztoldal, a fényképeken sem különb a helyzet, ha kell a segítséghez, akkor teszek fel olyan képet is.

Amit kipróbáltam:

- nyomtató teljes törlése, újratelepítése, minden hozzávaló szoftver természetesen.

- internetrõl a Hp honlapjáról a frissítések keresése, a nyomtató saját szoftvere megcsinálta.

- usb kábel csere, illetve a gépen is átcserélgettem ahová be van dugva.

Ezeket többször is megcsináltam......

Itt a link a nyomtatási képrõl:

http://kepfeltoltes.hu/view/090101/nyomtat...ltoltes.hu_.jpg

Ettõl több ötletem nincsen, hogy mit lehetne csinálni vele, de már komolyan a cserén gondolkodom. A baj az, hogy ezeddig 2 színes, és két fekete patront nyomott ki a nyomtató, ez a harmadik garnitúra, amit most vettem, tehát nem is sokat ment a masina.

Na akkor várom, hátha valakinek van ötlete, mit csináljak vele.......

Elõre is köszi: arudni

Posted

Szerintem a fej (amiben a patronok vannak) lehet a hibás. Lehet, hogy bele van száradva a festék. Nekem HP Deskjet 920c-vel volt ilyen gond. Érdemes alkohollal (de ne valamilyen szeszesitallal) vagy elõször inkább desztillált vízbe áztatni, hátha oldja. De ettõl el tönkre is mehet a fej, de ha valóban ez ludas, egy próbát megér. Nekem bevált.

Posted

Namost ennél a gépnél a patronban - patronon vannak a fejek. Azaz nincs a gépben mit áztatni, én legalábbis így tudom. Ha beszárad, vagy tönkremegy, csíkos stb., akkor patronok kidob, új beletesz, és megy. Ezért nem mennek ezek - elvileg - tönkre, mert nem tud beszáradni, és ezért aranyárú a patron. Éppenezért vettem ilyet annakidején. Ha azonban nem értem, mire gondolsz, nem tudnád egy fotóval illusztrálni, hogy mit áztatgassak?

Elõre is köszi: arudni

Posted

Nincs külön fekete és színes patron? Ha van, akkor arra gondoltam, amibe ezeket teszed bele.

• 1 year later...
Posted

HP Deskjet 1400 series: hosszabb ideig nem használták, most vettek bele tintapatront és feltelepítették az új gépre. Minden beállítva, telepítve, a dokumentumoknál a gép jelzi a nyomtatást. De nem nyomtat, a tesztoldalon egy halvány csík látható. Kidobtak az ablakon 12 ezret és nem mûködik. Mi lehet a gond? Operációs rendszer Windows XP.

Posted

A karbantartási feladatok le lettek futtatva? Tinta beszáradásnak tûnik a dolog.