Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Sony nwz-s638f video konvertálás Hogyan?


dutras

Recommended Posts

dutras

Sziasztok!

 

Kaptam németbõl eme gyönyörûséget: Hihetetlen gyönyörû a képe tökéletes a hangzása. A problémám az hogy nem igazán tudom hogy mpeg-4 be hogyan konvertáljak hozzá videókat. Wmv-ben sikerül de sajnos a gépem már nem mai gyerek és kissé lassan dekódolja a wmv-t. SE telefonom van amin az mp4 formátumok lejátszhatók oda mpeg-4 használtam azzal sokkal gyorsabban végzek. Az MP4 lejátszóm is tudja elvileg ezt a formátumot csak én nem tudom hozzá beállítani a progit( Imtoo videó konverter ) Remélem tudtok benne segíteni vagy ha valakinek van hasonló a tapasztalatait megoszthatná velem.

Elõre is kösz

 

 

Dutrás

Link to comment
Share on other sites

vmiki

Ha van benne megfelelõ felbontás, én ezt a programot javasolnám: Link

Link to comment
Share on other sites

dutras

sziasztok

 

 

A felbontás az 320x240 de érdekes módon a imtoo video konverterrel ha konvertálok mpeg4 ben azt ezzel a felbontással nem is meri fel. Ha ugyanezt szintén ezzel a progival wmv-be konvertálom azt lejátsza.

Egy kicsit alergiás a felbontásra. Semmilyen más felbontást nem hajlandó lejátszani csak azt amit tud

Nem tudom miért.

 

Még egy kérdés: Ha csatlakoztatom a számítógéphez nem kéne látnom TC-ben mint meghajtó? Így csak a manager programmal és az intézõvel tudok fájlokat áthúzni a lejátszóba. Ez meg kicsit körülményes a TC-vel sokkal egyszerûbb lenne.

 

Jahh annyi még lenne hogy a szélesvásznat hogyan lehetne csökkenteni. A 4:3 arányban kicsit nyújtja az alakokat a 16:9 ben meg ha szélesvásznú a film nagyon széles alul felül a fekete sáv

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...