Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Delph + EML fájl


csanesz

Recommended Posts

csanesz

Sziasztok!

Megtaláltam az Indy komponenst, elég jól indultam vele, de a csatolmányokat valamiért nem találja meg. Lenne valami speciáális beállítása??? Mindig nullát ad eredményül. Akár levél a melléklet, akár doc vagy ha 4 kép van benne akkor is 0.

 

var
  Msg: TIdMessage;
begin
Msg := TIdMessage.Create(nil);
Msg.LoadFromFile('c:\teszt.eml',True);
ShowMessage(IntToStr(Msg.MessageParts.Count));
Msg.Free;
end;

Rájöttem, hogy a LoadFromFile-nál a második paraméter False (akkor tölti be az egész levelet), de akkor EIdReadTimeout kivétellel megszakad megnyitás közben.

 

Olvastam egy rész a Helpben, ami így szól:

 

Both LoadFromFile and LoadFromStream are designed to handle messages written using the SaveToStream or SavedToFile methods in the Indy TIdMessage component. These methods create an encoded version of the message contents that matches the protocol tranmissions used when the message is transmitted using TIdSMTP including the message terminator characters (CRLF.CRLF). If you are trying to import .EML message files from MS Outlook Express, or another email client, make sure that the text file contains the message terminator sequence. An exception will be raised if LoadFromFile or LoadFromStream are used to load files that do not include the message terminator sequence.

 

Ebbe emleget valami olyasmit a szövegben hogy CRLF.CRLF terminál karakter. Nem lehetséges hogy ezzel van valami problémája? Ugyanis ha az elején a megnyitásnál nem False, hanem True (azaz csak a Header töltöm be), akkor tökéletesen mûködik, egyébként EIdReadTimeout kivétellel megszakad megnyitás közben. És mindezt annál a résznél írja, ami nekem is kéne, tehát hogy ha Outlook-ból vagy más kliensbõl próbálnék meg betölteni EML fájlt.

 

Remélem valaki tud nekem segíteni.

 

Elõre is köszönöm

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...