skorpio58 0 Share Posted November 11, 2008 CM18738/C3DX PCI hangkártya van a gépen. Tökéletesen mûködik, amíg nem akarok játszani a Call of Duty World at War-ral. Az indítómenüig van hang, utána elnémul. A játékból való kilépés után, a gépen sincs hang, csak a driver újratelepítése után. A FarCry2-nél semmilyen probléma sincs, pedig annak nagyobb a gépigénye. WinXP Pro SP3 rendszer van a gépen. Megoldás? ír: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izi Rájder 0 Share Posted November 15, 2008 HellO! Az a problémám hogy nincs hang a gépemen a rendszerhangokat lejátssza de mp3at nem. Mikor Call of Dutyzom akkor sincs hang. Youtubenál már van. A windows media player és az iTunes azt írja ki hogy a hangeszköz nem található. SoundMAX Digital Audiom van. Gép Asus A8 series gépház, Intel P4 3.0GHz 1GB RAM Intel alaplap Model D865GBF Version AAC25843-406 letöltöttem a driver frissítését a soundmaxhoz,nem tudom lehet ezzel van valami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
skorpio58 0 Author Share Posted November 15, 2008 Megoldódott a problémám. Letöltöttem a Driver Genius progit. Talált driver frissítést, azóta minden megy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts