KGigi Posted November 10, 2008 Posted November 10, 2008 Hello! Ma bármilyen böngésző alól, bármelyik Windows Live oldalról akartam bejelentkezni, ez fogadott: A gond nem ez, hanem az, hogy hiába kattintok az Elfogadom gombra, ugyanezt az oldalt kapom vissza. Ez egyedi jelenség, vagy másnak is előjött? Mit lehetne vele kezdeni? Eddig az Opera gyorsítótárának és sütiinek törlését próbáltam, de ugyanez. Az az érdekes, hogy a Messenger működik tökéletesen.
KGigi Posted November 11, 2008 Author Posted November 11, 2008 Hmm, ma reggel bejött egy hasonló oldal, ahol új jelszót kellett megadnom (72 naponta elévül a jelszavam). Azóta működik. Nem tudom, mi volt ez...
tdavidka6574 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Üdv. Lenne egy kis probléma. Ha az MSN-rõl képet mentek le akkor leagy, és ledob róla. Valami ötlet? Elõre is kösz!
Pjotr Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 A Chrome-mal is ez a gondod, ugye? Nem gondolod, hogy nem ezekkel a programokkal van gubanc, hanem a komplett rendszereddel?
sonykor Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Napokban a freemail-lal óriáslevélként sikerült átküldeni egy CD méretû fájlt. Diginettel 4-5 perc volt fel és letölteni. Kár hogy a Windows Live Mailban csak 10MB a csatolmány mérete. Ez nagyon kevés. Ebben jó lenne ha fejlõdne a Live Mail.
tdavidka6574 Posted March 3, 2010 Posted March 3, 2010 Üdv. Tehát a Windows Live Messenger 9 -ben amikor egy képet szeretnék lementeni, lefagy... lassan egy hete... Mit csinájlak? A Chrome-mal is ez a gondod, ugye? Nem gondolod, hogy nem ezekkel a programokkal van gubanc, hanem a komplett rendszereddel? Tehát akkor telepítsem újra?
mawarawa Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 (edited) Szervusztok, Két kérdésem lenne. Az első az hogy hogyan lehetne Windowsra Dillo böngészőt telepíteni csupán forrást találtam, milyen parancsot kell használni a fordításához? Mert a barátomnak ez van és én is ilyet akarok. A második a Windows Live nem közösségi programcsomag? Mert eddig én úgy gondoltam hogy az, márhogy a microsoftnak nincs közösségi oldala, pedig. Edited December 12, 2011 by mawarawa
KGigi Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 http://dillo-win32.sourceforge.net/dillo/download.php Az első találat a Dillo + Windows kulcsszavakra.
Recommended Posts