Watto Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Hali! Ha regisztráltok a callofduty.com-on, kaptok ingyen béta kulcsot és ki lehet próbálni a cod 5 bétát Nagyon látszik hogy nem az Infinity Ward fejlesztette, de mindegy, játszható.. a kutyák külön poénok. Osszátok meg a véleményeteket !
Fujitsu Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Bár ez a játék valóban a Call of Duty-sorozat ötödik része, a készítõk nem nevezik Call of Duty 5-nek. A hivatalos neve: Call of Duty: World at War. Nekem jelenleg egyáltalán nincs idõm arra, hogy kipróbáljam (és mostanában nem is lesz, az biztos ), de azért engem is érdekelne, hogy milyennek találjátok a játékot.
Frikker Dániel Posted October 31, 2008 Posted October 31, 2008 Engem nagyon megfogott a játék, bár ez a 3 pályás dolog... Ez borzalmas, több pályát nem tudtak volna belenyomni a gaméba?! Ez az egy dolog nagyon felháborított. Az más kérdés, hogy kb. 10 fps-em van, de az saját probléma. A játék jó, egyedül a fegyverek rángatása zavaró. A hangokat szokni kell, de azok se olyan rosszak mint először gondoltuk. Ezekkel a hibákkal/észrevételekkel együtt : 8/10 Szerintem se több, se kevesebb. CoD4 szerintem jobb játék volt.
Watto Posted November 2, 2008 Author Posted November 2, 2008 Béta verziótól nevárj többet ennél a 3 pályánál. Amúgy a fegyverek sebzése / hangja BORZALOM. Ha nem Call of Duty lenne a neve, elhullna a porba szerintem.
Fujitsu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Úgy tűnik, hamarosan hazánkban is kapható lesz a játék. Egyébként érdemes elolvasni ezt a bejegyzést is, mert igencsak tanulságos. A Treyarch által összetákolt játékprogramok színvonala meg sem közelíti az Infinity Ward játékainak nívóját, ennek ellenére az IW kommunikációs menedzsere a blogjában lépten-nyomon méltatja az új epizódot (ráadásul annak megvásárlására biztatja olvasóit). A Treyarch meg az IW játékainak leszólásával próbálja meg növelni saját termékének jelentőségét. Nem tartom valószínűnek, hogy játszani fogok ezzel a játékkal.
Pjotr Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 OFF Kár lenne azért nem játszani egy játékkal, vagy megnézni egy filmet, mert leszólják.
Fujitsu Posted November 12, 2008 Posted November 12, 2008 Nem, szó sincs ilyesmirõl. Nincs idõm és tárhelyem (meg kedvem sincs). A fejlesztõk nyilatkozatai engem általában nem befolyásolnak.
Watto Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Ahogy egyre tovább jutok játékot, annál jobban jön meg a kedvem hozzá, fantasztikus sztorit kapott a game, a helyszínek királyak, ÉRDEMES végigvinni! A gépigényét nemtudom mirevélni, cod 4 szinte maxon megy, ezmeg a legalacsonyabb grafikán beakad idõnként. (lehet nálam van valami baj)
putymi Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Sziasztok! Most újítotam egy gépet ime a config: MSI G31M3-L V2 alaplap (s775) Intel Dual Core E5200 (2,5GHz/2MB/800MHz) GIGABYTE HD4650 1GB GDDR2 Kingston 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL6 DIMMA gépbe található még egy IDe winchester meg egy ide iró az előző gépből. Nah a szitu az hogy az Alone in the dark meg a Tomb Raider Underworld maxra húzva is szaggatás nélkül megy, de a COD World At war 640*480-on is lassú, belassul, nem szaggat hanem lassú. Valaki tudna segíteni? Teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszi.
Csaba_# Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Egyik ismerõsömnek nincs hang a játékon, hiába telepítette az 1.3-as patchet (pedig azt pont azért adták ki ) Minden létezõ driver-t: chipset, VGA, hangkártya lecserélt már a legújabbra, de nem oldotta meg a problémát. Az játék elõzõ részével (ami ugyan arra az engine -re épült) semmi baja nem volt. Mi lehet a baj? konfig: MSI K9N-SLI (nForce 570 SLI), AMD Athlon62 X2 5200+ @2,6 GHz, 2*2 Gb DDR2 800 MHz kingmax, Sapphire HD4850 512 Mb GDDR3 LITE, Chieftec 450W PSU, Win XP SP3
Pjotr Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Hangformátum-beállítási hiba lehet a játékban vagy a Windows-ban.
Csaba_# Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Igen, ilyesmit ír ki a játék is: De azt hogy kell megvalósítani? Továbbá az is fura, hogy a játék 5.1 -es speaker-t ír ki. Közben a srác sztereóban használja ezt a kártyát. És ez a Windowsba mindenhol így van beállítva.
Pjotr Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Start íl: Beállítások íl: Vezérlõpult íl: Realtek panel (Vagy valami MSI a neve).
Csaba_# Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Erre gondolsz? Mert más alapértékre állítható dolgot nem találtam se itt, se a "hangok és audio eszközöknél". (ezek a képek az én PC-men készültek, de egyforma a hangchipünk van: Realtek ALC883, viszont nekem van hang) Amúgy 1.2-es verzió esetében nekem se volt hang Vistán.
Pjotr Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Erre. Állítsa be, hogy 2 csatorna menjen, meg ha talál, akkor állítsa át az alapértelmezett hangformátumot!
Archaras Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Helo mindenki Szerintem ez a játék már inkább a brutális grafikáról szól, mintsem a játékélményrõl. Szerintem néha már eléggé egyhangúnak tûnik az egész. A grafika 10/10 a játékélmény szerintem 10/5. Inkább visszatérek a 4-eshez
Dave891 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Pedig a grafika nem hiszem, hogy sokat fejlõdött a 4-hez képest.
Watto Posted June 5, 2009 Author Posted June 5, 2009 Ellenben a gépigény...A 4 az full maxos hasított sok FPS-el, ezmeg örülök ha alacsony beállításon fut, ráadásul a játék sem egy nagy durranás. Remélem a Modern Warfare 2-t még bírni fogja a 8600 GT .
Recommended Posts