Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Call of Duty - World at War

Recommended Posts

Posted

Hali!

Ha regisztráltok a callofduty.com-on, kaptok ingyen béta kulcsot és ki lehet próbálni a cod 5 bétát :)

Nagyon látszik hogy nem az Infinity Ward fejlesztette, de mindegy, játszható.. a kutyák külön poénok.

Osszátok meg a véleményeteket !

Posted

Bár ez a játék valóban a Call of Duty-sorozat ötödik része, a készítõk nem nevezik Call of Duty 5-nek. A hivatalos neve: Call of Duty: World at War. ;)

Nekem jelenleg egyáltalán nincs idõm arra, hogy kipróbáljam (és mostanában nem is lesz, az biztos :( ), de azért engem is érdekelne, hogy milyennek találjátok a játékot.

Frikker Dániel
Posted

Engem nagyon megfogott a játék, bár ez a 3 pályás dolog... Ez borzalmas, több pályát nem tudtak volna belenyomni a gaméba?! Ez az egy dolog nagyon felháborított. Az más kérdés, hogy kb. 10 fps-em van, de az saját probléma. :) A játék jó, egyedül a fegyverek rángatása zavaró. A hangokat szokni kell, de azok se olyan rosszak mint először gondoltuk. Ezekkel a hibákkal/észrevételekkel együtt : 8/10

Szerintem se több, se kevesebb. CoD4 szerintem jobb játék volt.

Posted

Béta verziótól nevárj többet ennél a 3 pályánál.

Amúgy a fegyverek sebzése / hangja BORZALOM.

Ha nem Call of Duty lenne a neve, elhullna a porba szerintem.

Frikker Dániel
Posted
Béta verziótól nevárj többet

:ötlet:;)

• 2 weeks later...
Posted

Úgy tűnik, hamarosan hazánkban is kapható lesz a játék. ;)

Egyébként érdemes elolvasni ezt a bejegyzést is, mert igencsak tanulságos. A Treyarch által összetákolt játékprogramok színvonala meg sem közelíti az Infinity Ward játékainak nívóját, ennek ellenére az IW kommunikációs menedzsere a blogjában lépten-nyomon méltatja az új epizódot (ráadásul annak megvásárlására biztatja olvasóit). A Treyarch meg az IW játékainak leszólásával próbálja meg növelni saját termékének jelentőségét. :hááát:

Nem tartom valószínűnek, hogy játszani fogok ezzel a játékkal. :nem:

Posted

OFF

Kár lenne azért nem játszani egy játékkal, vagy megnézni egy filmet, mert leszólják. :hááát:

Posted

Nem, szó sincs ilyesmirõl. :) Nincs idõm és tárhelyem (meg kedvem sincs). A fejlesztõk nyilatkozatai engem általában nem befolyásolnak. ;)

• 1 month later...
Posted

Ahogy egyre tovább jutok játékot, annál jobban jön meg a kedvem hozzá, fantasztikus sztorit kapott a game, a helyszínek királyak, ÉRDEMES végigvinni! :)

A gépigényét nemtudom mirevélni, cod 4 szinte maxon megy, ezmeg a legalacsonyabb grafikán beakad idõnként. :( (lehet nálam van valami baj)

• 2 weeks later...
Posted

Sziasztok!

Most újítotam egy gépet ime a config:

MSI G31M3-L V2 alaplap (s775)

Intel Dual Core E5200 (2,5GHz/2MB/800MHz)

GIGABYTE HD4650 1GB GDDR2

Kingston 2GB 800MHz DDR2 Non-ECC CL6 DIMMA gépbe található még egy IDe winchester meg egy ide iró az előző gépből.

Nah a szitu az hogy az Alone in the dark meg a Tomb Raider Underworld maxra húzva is szaggatás nélkül megy, de a COD World At war 640*480-on is lassú, belassul, nem szaggat hanem lassú. Valaki tudna segíteni? Teljesen tanácstalan vagyok. Előre is köszi.

• 3 months later...
Posted

Egyik ismerõsömnek nincs hang a játékon, hiába telepítette az 1.3-as patchet (pedig azt pont azért adták ki :pislog: ) Minden létezõ driver-t: chipset, VGA, hangkártya lecserélt már a legújabbra, de nem oldotta meg a problémát. Az játék elõzõ részével (ami ugyan arra az engine -re épült) semmi baja nem volt.

Mi lehet a baj?

konfig: MSI K9N-SLI (nForce 570 SLI), AMD Athlon62 X2 5200+ @2,6 GHz, 2*2 Gb DDR2 800 MHz kingmax, Sapphire HD4850 512 Mb GDDR3 LITE, Chieftec 450W PSU, Win XP SP3

Posted

Hangformátum-beállítási hiba lehet a játékban vagy a Windows-ban.

Posted

Igen, ilyesmit ír ki a játék is:

IPB kép

De azt hogy kell megvalósítani? :huh:

Továbbá az is fura, hogy a játék 5.1 -es speaker-t ír ki. Közben a srác sztereóban használja ezt a kártyát. És ez a Windowsba mindenhol így van beállítva.

Posted

Start :nyíl: Beállítások :nyíl: Vezérlõpult :nyíl: Realtek panel (Vagy valami MSI a neve).

Posted

Erre gondolsz?

IPB kép

Mert más alapértékre állítható dolgot nem találtam se itt, se a "hangok és audio eszközöknél". :nem:

(ezek a képek az én PC-men készültek, de egyforma a hangchipünk van: Realtek ALC883, viszont nekem van hang)

Amúgy 1.2-es verzió esetében nekem se volt hang Vistán.

Posted

Erre. Állítsa be, hogy 2 csatorna menjen, meg ha talál, akkor állítsa át az alapértelmezett hangformátumot!

Posted

Megtörtént, de a probléma még mindig fennáll. :(

• 1 month later...
Posted

Helo mindenki

Szerintem ez a játék már inkább a brutális grafikáról szól, mintsem a játékélményrõl. Szerintem néha már eléggé egyhangúnak tûnik az egész. A grafika 10/10 a játékélmény szerintem 10/5. Inkább visszatérek a 4-eshez :)

Posted

Pedig a grafika nem hiszem, hogy sokat fejlõdött a 4-hez képest. :)

• 5 weeks later...
Posted

Ellenben a gépigény...A 4 az full maxos hasított sok FPS-el, ezmeg örülök ha alacsony beállításon fut, ráadásul a játék sem egy nagy durranás.

Remélem a Modern Warfare 2-t még bírni fogja a 8600 GT . :nem: