Scorpion Spyke Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nem nagyon találtam ilyen topicot, hát nyitottam. Nem tudom ki játszott vele, ez egy logikai játék volt, arról szólt, hogy van egy labda, amit el kell juttatni egy célig a pályán, és ehhez neked kell összeépíteni az utat. Egy szerkezetet kellett építeni, amely biztosítja az utat neki, olyasmi, mint a rajzfilmekbe szokott lenni. Lehetett feltenni mindenféle akadályokat, például a labda lelök egy vödröt, a vödör megrántja a zsinórt, ami a pisztoly ravaszára van kötve, meg ilyesmik. Elég régi játék, talán még Windows 3.1-en játszottam vele, és az istennek se jut eszembe a neve.
jagdtigger Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Incredible Machines a neve ha jól emlékszem, régebben megvolt de azthiszem tönkrement az a cd amin tároltam, ellehetett vele az ember egy jó darabig.
Gereby Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Én TIM-ként ismertem... Nagyon éltem azt a játékot. Most van valami modernebb verziója: Crazy Machines-nek hívják azt hiszem.
Scorpion Spyke Posted October 27, 2008 Author Posted October 27, 2008 Köszi a válaszokat, meglett! Imádom!
zero1234 Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 Üdv midenkinek! A STALKER sorozat legelsõ darabját keresem. STALKER Oblivion Lost. 2003 második felében jelent meg. A kutatásomat nemrég kezdtem, de eddig zsákutca. Senki nem tud róla. Ha valamiben tévednék javítsatok ki! Használt is érdekel. Tisztelettel! Nézzetek már körbe a padláson, hátha...
payskin Posted October 29, 2008 Posted October 29, 2008 Nem volt ilyen játék. Sokáig ez volt a munkacíme a STALKER-nek, ami végül Shadow of Chernobyl alcímmel jelent meg.
zero1234 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Hali! Hát számomra ez lehangoló... ír: Viszont felvet még néhány kérdést, ha lehet. Honnan vannak a video-bejátszások az Oblivion-ból? Korabeli leírások szerint sokat kellett várni a folytatásra a Chernobyl of Shadow-ra. Ha nem volt elõzõ(oblivion), akkor a Chernobyl of Shadow minek a folytatása? Külfödi oldalakon még mindig lehet Oblivionhoz mod-ot letölteni. Akkor ezek a mod-ok mire jók??? Légyszi folytatsd a felvilágosításom. Köszi!
Garono Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Van egy olyan játék, mely a "The Elder Scrolls IV: Oblivion" címet viseli. Általában csak Oblivionként említik. Az ukránok fejlesztette "STALKER: Shadow of Chernobylnak" tényleg "STALKER: Oblivion Lost" volt az eredeti címe. Tehát ami modokat és egyéb dolgokat találsz, azok nagy valószínűséggel az Elder Scrolls-hoz vannak.
payskin Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Vagy egy esetleg korábban kiszivárgott, még Oblivionnak hívott tesztverzióhoz? A Shadow of Chernobyl biztosan nem folytatása semminek.
zero1234 Posted November 2, 2008 Posted November 2, 2008 (edited) Uraim, köszönet a felvilágosításért. Még egy naiv kérdés: Az egyik bejátszásban a játékos kezében tartja a talán tűzgolyó ereklyét. Matat vele, eldobja, és a földetérés helyén egy új anomáliát hoz létre. A kérdés: Ez az eredeti játékban is lehet csinálni? -és én voltam a béna- vagy ez egy kiegészítés az eredeti játékra? Próbáltam felrakni ilyen-olyan kiegészítéseket, de vagy lefagyott az egész, vagy el sem indult. Biztos, én szerencsétlenkedtem el valamit, de szívesen kipróbálnék néhány extrát, ha már nincs több része. Tudtok néhány tanáccsal szolgálni? Még az oblivion mod-hoz szólnék. A letöltés helyén az oblivion-mod a stalker-hez van bejegyezve! hoppá... Belenéztem az egyik ilyen mod-ba és még a hangok és effektek is stimmeltek! Na erre mit szóltok? Köszönet! Edited November 2, 2008 by zero1234
Pucuhev Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Kedves zero, talán belinkelhetnél egy ilyen videót, amúgy kapásból a Bethesda Oblivionjára gondoltam én is. Azt szerettem ám.
DaRkPsY Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Hali!Tudtok olyan oldalt,ahol képekkel és leírással mellékelt játéklistát találok?(most pl egy harci-repülõ szimulátorra lenne szükségem,de nem igazán segít a gugli sem )Köszi!
Jay Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 Sziasztok! Találtam egy régi újságot (2002), amiben írtak egy World Sport Car nevû játékról. Kerestem információkat róla az interneten, de nem sokat találtam. Egy-két oldalon írnak róla egy keveset, és még a YouTube oldalán találtam két rövid videót, de ezen kívül semmi. A játék kiadójának az oldalát most nem tudom elérni, "Sikertelen csatlakozás" hibaüzenetet kapok. Tud valaki valamit errõl a játékról?
Forevör Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Az Incredible Machines-t már rég kerestem, most végre megtaláltam
nightwica Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nem teljesen tudom, hova kéne írnom, így folytatom ezt a topicot. Keresek egy régi játékot (szerintem '97-'98 táján játszottam egy ovistársamnál - bár gyanúsabb a 98, az oprendszer miatt is[Win98,talán]). Kicsi voltam, sajnos sok mindenre nem emlékszem, viszont: -oldalnézetes játék volt -az elején mindjárt ki kellett választani, hogy lánnyal vagy fiúval szeretnél-e lenni -a pályán korlátlanul lehetett jobbra-balra mozogni, tehát nem kellett haladni jobbra-elõre -esélyes, hogy angoltudást fejlesztõ játék akart lenni -a célja egy-egy pályának az volt, hogy angol szavakat és a hozzájuk tartozó képet keresse meg az ember. Felugrottál a kis karakterrel egy dobozhoz (mint a Crash Bandicootban), ez kiadott egy szót (vagy a képet?), a Q (vagy valamelyik) billentyû lenyomásával szépen megnézted a listában, hogy melyik kép (szó?) tartozik hozzá, és futkostál addig jobbra-balra a pályán, amíg meg nem találtad azt a képet egy dobozban, és ahhoz is felugrottál. Ilyen párból kellett egy 6-8-10et összegyûjteni, és akkor level up -Voltak ellenségek is, bár nem túl veszélyesek... Azt hiszem, ilyen zöld trutyi volt, amit a (talán) Spacebar lenyomásával le tudtál önteni egy kanna szintén zöld trutyival, és ezzel kiütni. Emlékszem, hogy rengeteg pálya volt, az elsõ pár ilyen szép füves területen volt, házikókkal A következõ talán valami többszintes helyen... Már _rengeteg_ helyen kerestem, viszont sehol sem találtam, és az ovisbarátom sem tudja elõkutatni, akinél mindig játszottuk... Hihetetlen mód örülnék neki, ha meg tudnátok mondani a játék nevét, a gyerekkoromat hozná vissza :') Ha innen senki nem tudná, kérlek kérdezzetek meg valami régijáték-fan ismerõst, stb. Maradjon itt a hsz, vagy indítsak topikot, ilyesmit? Köszönöm szépen
payskin Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Szia! A kérdés teljesen jó helyez van itt is, ha nem kaptál rá választ, az azt jelenti, hogy ennek a fórumnak a közönsége nem ismeri ezt a játékot. Hiába nyitsz neki egy új témát, akkor sem fogják ismerni, ellenben vétesz a fórumszabályzat ellen. Sajnálom, hogy nem tudunk segíteni.
pulipulver Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Nem teljesen tudom, hova kéne írnom, így folytatom ezt a topicot. Keresek egy régi játékot (szerintem '97-'98 táján játszottam egy ovistársamnál - bár gyanúsabb Bár gyanus: Win 95-Win98-MS-DOS. DOS alapú, igényû program. Én is ilyet kerestem még más néven. A KGigi google a barátod tippje végül is célravezetõ, de én egy dosgamesarchive.com címmel megtoldom. Ott fellelhetõ a WordRescue vagy a MathRescue. Wiering Softvare Charlie the Duck.
payskin Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ó... most látom, a "két" némaságra és láthatatlanságra ítélt majomparádé már megírta a választ április elején, csak senki nem látta. Mellesleg ezzel, hogy "egymástól függetlenül" sikerült szóról szóra ugyanazt megírniuk Wordrescue Mathrescue DOS futtató környezet. el is árulták "magukat". Nem mintha nem lett volna eddig is eléggé egyértelmû, hogy csoaacso és mawarawa ugyanannak a majomparádénak a két neve. Mondjuk, azt fel nem fogom, hogy mi a fenéért nem vagy képes továbbra sem normális hozzászólásokat írni. Ezek szerint még segíthetnél is másoknak. (Bár ez a "kettõ" most egész normális lett volna, ha hamarabb észreveszem.)
Helamina Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 Hello, Keresek egy elég régi játékot, kb. az 1996os évekbe készülhetett, 98-on biztos hogy futott. - zombis játék volt, - az optionba kevés opció volt viszont a zombik vérének színét lehetett változtatni pirosra, zöldre, kékre meg egyéb színre - pályákra volt osztva az egész és minden pályán voltak zombik meg 1-2 zombi boss(egyre nagyon jól emlékszem, amikor egy alagútba kellett bemenni és egy hatalmas pókszerű zombi jött le a szellőzőből) - FPS játék volt, azt hiszem kis pisztollyal kellett menni - PC játék volt az biztos mert még évfolyam társamtól kaptam, CDről telepítette fel nekem Nagyon szerettem annó kismaki koromba azt a játékot és szeretnék egy kicsit nosztalgiázni, aki véletlen tudja a címét a játéknak az írjon nekem légy szíves. e-mail címem: carbiella2@gmail.com Köszi előre is. *-* ui.: azért adtam meg e-mailt mert abba biztosabb vagyok hogy látni fogom ha valaki ír vissza választ.
igor20 Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 (edited) Hello Mindenki en egy olyan jattekot keresek ,KB2 eve jatszottam pc-n zombis ,szornyes fps azt hiszem 2009 es a jattek nembiztos de szep grafikaja van elso misiora nemign emlekszem de a masodikra igen abban repullogeppel kellet menni ( repulni ) de par asoperc utan kidobott ajattek es nemtudtam tovabb jatszani nemtudoma nevet sehol nemtalalom total kiment a fejembol hoyg hogyanis hivhattak a zt ajatekot . jaj es azthiszem vannak bene valami naci zombikis v szornyen a fenetudja mar Edited December 11, 2014 by igor20
pcmester Posted August 1, 2015 Posted August 1, 2015 Erről tud esetleg valaki valamit? (Amit sikerült letöltenem, annak sajnos nincs hangja... )
pcmester Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Ismét én. Megint egy jó régi játékot keresek, de eddig a keresésem zsákutca. :-( Just me and my mom Valahogy így nézett ki, és olyasmi volt, mint egy interaktív könyv (living book): Ha tud valaki valamit, akkor kérem, írja meg, mert kiskorom óta van belőle demo verzióm, és szeretném kipróbálni a teljes verziót is. A végigjátszás első része:
payskin Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Amazonról meg lehet rendelni, kérdés, hogy kihozzák-e Magyarországra. Nem olcsó, az anyucis verzióért 25 dollárt kérnek (de van 50 dolláros ár is), az apuci már 4-5 dollár körül kapható.
Recommended Posts