Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sziasztok itt írhatjátok le ,hogy mi a véleményetek a házimozi rendszerekrõl,márkákról,nektek milyen van.

Posted

Philips MCD 728 DVD mikro mozirendszer

Pl szerintem ez jó termék már hallottam de interneten nem találtam róla semmit még valaki?

Philips

Ennyit találtam róla

Jó dizájn-rossz kivitelezés

A PHILIPS MCD728 2.1 hangszórós virtuális Dolby Surround rendszere a motorosan kiforduló hangszóróival elbűvölő látványt nyújt a lakásban.Érezhetően odafigyeltek a dizájnra és a fölhasznált angyagokra.(fa hangdobozok fekete zongoralakkozással,polírozott fémház)A nagy dinamikájú digitális erősítő is kifogástalanul szól: tiszták és erőteljesek a mély és magas hangok.DVD-je tudja az 1080soros fölbontást,ami igazából szerintem csak nagyméretű LCD v. Plazma tévén érvényesül. Hátránya hogy magában hordozza a kínai gyártósorok minden hibáját. A harmadik napon az előlapján található kis számkijelzője megadta magát a power gomb nyomogatása után.Miután visszakerült a szervízből 5perc múlva megint elromlott,azóta csak távirányítóról mertem kikapcsolni. 6 hónap használat után a DVD lézer olvasófej romlott el,nem lehetett filmet nézni rajta,ergo azt is cserélni kellet. Most harmadjára van szervízben fél év alatt,és a neten rendelt áru garanciális szervizelési politikával is gondok vannak ! Ezek után mindenki eldöntheti ,hogy rászán-e több mint100eFt-ot. HG