Hattonna Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 NVU-val készített honlapomon szerepelnek idegennyelvű kifejezések és ezeket szeretném megszólaltatni. Az mp3-as fájlok készen vannak és linkként tettem a megfelelő szöveg alá. A problémám, hogy a kattintás után egy új ablakban jelenik meg a Quicktime és a szó lejátszása után is az marad nyitva. Én azt szeretném, ha kattintáskor nem változna a display csak az adott szó elhangozna. Mit írjak a html-be, hogy ez így működjön? A segítséget előre is köszönöm.
payskin Posted October 1, 2008 Posted October 1, 2008 Szerintem akkor jársz a legjobban, ha keresel egy oldalt, ahol ezt megoldották, és megnézed, hogy hogyan; vagy keresel valamilyen egyszerûbb flashes mp3-lejátszót és azt használod.
f22 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Sziasztok! 2 segítséget szeretnék kérni. Letöltöttem a http://www.jeroenwijering.com/?item=JW_MP3_Player oldalról az MP3 lejátszót. Működik rendesen, csak 2 dolgot szeretnék megoldani: 1. Hogy tudom beállítani, hogy ha a honlap kezdő oldaláról másik oldalára megyek tovább, akkor ott folytassa a zenét, ahol abbahagyta az előző oldalon?? Ezt nagyon szeretném tudni. 2. A forráskódot egy táblázatba másoltam be és elhelyeztem ott, ahova akartam. Az Opera és a Firefox ott is jeleníti meg, de az Explorer berakja középre. Ki lehet ezt küszöbölni?? Mellékelem a forráskódot: <table style="text-align: left; width: 25%;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody> <tr> <td style="white-space: nowrap;"> <p style="text-align: center;" id="preview">The player will show in this paragraph</p> <script type="text/javascript" src="swfobject.js"></script> <script type="text/javascript"> var s1 = new SWFObject('player.swf','player','160','50','9'); s1.addParam('allowfullscreen','true'); s1.addParam('allowscriptaccess','always'); s1.addParam('flashvars','file=10_2.mp3'); s1.write('preview'); </script></td> </tr> </tbody> </table> Nagyon köszönöm a segítséget!
davidbacsi Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 sziasztok! csatlakoznék az elõttem felszólalóhoz! Beillesztettem egy mp3 zenét az oldalamra. hogy lehetne azt megoldani, hogy mikor tovább megy az oldalamról az illetõ egy linkre, akkor azon az oldalon folytatódva hallja a zenét? köszi!
Garono Posted November 16, 2008 Posted November 16, 2008 Leginkább sehogyan. Ha nagyon fontos, akkor esetleg úgy, hogy felosztod az oldalt legalább két részre (menü, tartalom), majd csak a menühöz teszel háttérhangot, a tartalmat pedig egy IFRAME-ben hozod be. Így a menüben megy a háttérzene végig, míg az IFRAME tartalma változik.
Recommended Posts