Jump to content
GSForum - Segélyvonal

Recommended Posts

Posted

Sok ilyen film van a neten(no comment), csakhogy ha nem számítógéppel(!), akkor mivel játszod le? Ennyi a kérdésem, van-e valakinek ilyen irányú tapasztalata? A tömörítés Matroska video (Mkv).

• 2 months later...
Posted

Üdv mindenkinek én még újvagyok a fórumon.

Van egy Thomson DTH270 tipusú DVD lejátszóm,de megbolondult.Valószínû softverhibás.

Azt szeretném meg tudni mit lehet vele kezdeni.

Posted

Próbálkozom de nem nagy sikerrel.

Egy oldalrasem jutok fel.

Posted

Sajnos a linkek nem élnek, vagy rosszak, most láttam meg. Próbálj regisztrálni oda, mert nagyobb eséllyel kapsz választ a problémádra. Bár az is igaz, hogy 6-7 ezerért már használható lejátszót lehet venni. 8)

• 6 months later...
Posted

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata a dvd 1080p-re felkonvertálásról? Hoz látványos és érdemleges javulást?

Érdemes olyan dvd-t venni ami tudja ezt?

Köszi a válaszokat.

Posted

Hát varázsereje nem hinném hogy van neki, az eredeti minőségnél nem tud jobbat produkálni. (Javítsatok ki ha tévednék.)

Posted

Szerintem valamivel jobb minõségû lesz, mintha direktben DVD-t néznél, de csodát tényleg ne várj.

Posted

Köszönöm a választ mindkettőtöknek, jómagam is erre gondoltam. De azért bízom benne hogy olyan ember is válaszol akinek gyakorlati tapasztalata van a dologról.

Posted

A véleményeket mérlegelve nem vettem "felkonvertálós" lejátszót. A szerzeményem Philips DVP 3350. Elégedett vagyok vele,bár nem magyar menüje van. De ezt tudtam. Lejátszik mindent és USB-ről is gyönyörűen mennek a filmek, zene stb. Egy kérdésem viszont lenne. Rá tudnék kötni 2.1-es hangfalat? Nem házimozit, nem 5.1-et hanem pl. ezt: Labtech pulse 485. Előre is köszi a válaszokat.