Jump to content
GSForum - Segélyvonal

MInden egy procicserével kezdõdött...

Recommended Posts

Posted

Hello Mindenkinek!

Nagyon remélem, hogy van vkinek Valami tuti tippje, mert úgy látszik, hogy egymagam már kevés vagyok ehhez a feledathoz!

Arról van szó, hogy vettem új Intel 3,4 GHz-es procit (amíg még lehet kapni), a régi 2,6-os helyére, hogy jobban muzsikáljon a gépezet! Kicsréltem, ok. Aztán indításkor un CPU uCore error hibaüzenetet írt ki, de F1-el továbbment és betöltötte a rendszert... de nekem ez így nem tetszett!

Utánanéztem, BIOS és Chipset frissítéseket ajánlottak orvosságul erre a problémára. Megcsináltam. A rendszer elindult simán, én boldog voltam, mígnem egy szép napon csatlakoztatom az Mp3 lejátszómat és a gép kiírta, hogy: Az eszköz gyorsabb mûködésre is képes.... :(

Mondom, lehet, de nem sikerült gyorsabb mûködésre bírnom sehogy, ezért úgy döntöttem induljunk tiszta lappal, ha már cseréltem procit, frissítettem BIOST meg Chipsetet, akkor legyen új rendszer, az megoldja ezt a problémát! :)

Felraktam az új rendszert, majd tolom rá a gépre a lejátszót, mire felvillan ismét a buborék, a korábbi üzenettel: Az eszköz gyorsabb mûködésre is képes....

Azt hittem agyvérzést kapok! :fal::fal: Mi lehet a baja? Szedjek le Valami új Drivert? Vagy elrontottam vmit a frissítésekkor!?

Segítsetek, kérlek, egy embernek aki csak arra vágyik, hogy ismét USB 2.0-s sebességgel másoljon az Mp3 lejátszójára!

Elõre is köszi! :istenvagy:

Posted

BIOS-ban állítsd be az USB vezérlõt Hi-Speedre.

Posted

Egyébént függetlenül attól, hogy mit ír ki mennie kéne, találkoztam már ezzel a jelenséggel, de attól még ugyanúgy mûködött az USB.