dzsolti87 Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Hello Mindenkinek! Nagyon remélem, hogy van vkinek Valami tuti tippje, mert úgy látszik, hogy egymagam már kevés vagyok ehhez a feledathoz! Arról van szó, hogy vettem új Intel 3,4 GHz-es procit (amíg még lehet kapni), a régi 2,6-os helyére, hogy jobban muzsikáljon a gépezet! Kicsréltem, ok. Aztán indításkor un CPU uCore error hibaüzenetet írt ki, de F1-el továbbment és betöltötte a rendszert... de nekem ez így nem tetszett! Utánanéztem, BIOS és Chipset frissítéseket ajánlottak orvosságul erre a problémára. Megcsináltam. A rendszer elindult simán, én boldog voltam, mígnem egy szép napon csatlakoztatom az Mp3 lejátszómat és a gép kiírta, hogy: Az eszköz gyorsabb mûködésre is képes.... Mondom, lehet, de nem sikerült gyorsabb mûködésre bírnom sehogy, ezért úgy döntöttem induljunk tiszta lappal, ha már cseréltem procit, frissítettem BIOST meg Chipsetet, akkor legyen új rendszer, az megoldja ezt a problémát! Felraktam az új rendszert, majd tolom rá a gépre a lejátszót, mire felvillan ismét a buborék, a korábbi üzenettel: Az eszköz gyorsabb mûködésre is képes.... Azt hittem agyvérzést kapok! Mi lehet a baja? Szedjek le Valami új Drivert? Vagy elrontottam vmit a frissítésekkor!? Segítsetek, kérlek, egy embernek aki csak arra vágyik, hogy ismét USB 2.0-s sebességgel másoljon az Mp3 lejátszójára! Elõre is köszi!
Becsoft Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 BIOS-ban állítsd be az USB vezérlõt Hi-Speedre.
geri005 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Egyébént függetlenül attól, hogy mit ír ki mennie kéne, találkoztam már ezzel a jelenséggel, de attól még ugyanúgy mûködött az USB.
Recommended Posts